058 833 0001 info@parttechniek.nl

Mechanical Engineer – Hydrauliek – Heerenveen

Introductie

Wil jij als Hydrauliek Engineer geavanceerde systemen voor bodemonderzoek ontwikkelen, uitwerken en goed laten functioneren? Voel jij je op je plek in een multidisciplinair team met een uiterst gevarieerde functie die veel ruimte biedt voor zelfstandige inbreng? En ben jij die praktische, pragmatische en communicatief vaardige persoonlijkheid die in staat is jouw kennis van hydrauliek over te brengen op de andere teamleden? Voor onze opdrachtgever is PART Techniek op zoek naar een Mechanical Engineer – Hydrauliek.


Functie

Ben jij een creatieve engineer, die de wensen van onze klanten om kan zetten in een hydraulisch schema? Ben je ook in staat om mechanische constructies te bedenken en tekenen? Bij onze opdrachtgever krijg je alle ruimte om binnen de projecten bij het gehele ontwikkel- en engineeringsproces betrokken te zijn. Wat houdt de functie nu precies in?


  • Je bent betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe of het uitwerken van bestaande meet- en indrukapparatuur.
  • Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp, engineering en testen van de benodigde hydraulische systemen.
  • Je neemt deel aan constructiebesprekingen, stelt een dossier op en bent betrokken bij het testen van nieuwe systemen.
  • Je verzorgt trainingen en technische support aan klanten, in-company of op locatie in binnen- en buitenland.
  • Je stuurt als (lead)engineer projecten aan, realiseert doelen en bewaakt de balans tussen tijd, kosten en kwaliteit.


Functie-eisen

In deze functie is een persoonlijkheid met een praktische en flexibele instelling goed op zijn plek. Geen dag is hetzelfde bij onze opdrachtgever en voor het realiseren van (nieuwe) hydraulische oplossingen zoeken wij een creatief en accuraat persoon met een analytisch en probleemoplossend vermogen. Wat verwachten wij van jou?


  • Je bent in bezit van een HBO/WO-diploma Werktuigbouwkunde of Mechatronica met specialisme Hydrauliek.
  • Je hebt minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring met het ontwerpen en construeren van hydraulische systemen.
  • Je hebt kennis en ervaring in de meet- en regeltechniek.
  • Je ervaring met Solid Edge, EPLAN, EEM-rekenmethoden en/of risicoanalyses zoals FME(C)A is een pré.
  • Je kunt je, met het oog op ons internationale karakter en het incidentele reizen, in het Engels redden (spreken en schrijven).


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. PART Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


[cx_apply_button]

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!