058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Zou je als Mechanical Engineer graag willen werken in een multidisciplinair team met enthousiaste productontwikkelaars (mechatronica, software en elektronica engineers) om state-of-art producten voor de gezondheidszorg te ontwikkelen? Misschien eens informeren bij PART Techniek voor onderstaande functie.


Functie

Als mechanical engineer werk je in een multidisciplinair team van enthousiasteproductontwikkelaars (mechatronica, software en elektronica engineers) en ben je betrokkenbij de ontwikkeling en doorontwikkeling van state-of-art producten voor de gezondheidszorg(inclusief medical devices) die specialisten ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden.


Taken en verantwoordelijkheden

 • Je bent in staat een productconcept te vertalen naar een mechanisch ontwerp;
 • Je levert een proactieve bijdrage aan de continue productverbeteringen en nieuweproductontwikkeling;
 • Je bent verantwoordelijk voor het maken van de 3D modellen de 2D werktekeningenvolgens geldende ISO standaarden. De 2D tekeningen worden gebruikt als specificatierichting de (wereldwijde) componentleveranciers en voor onze kwaliteitscontrole opontvangen goederen;
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van stukslijsten en je helptmee bij het opstellen van assemblage werkinstructies;
 • Je ondersteunt in industrialisatieactiviteiten om nieuwe of aangepaste producten teimplementeren bij de productieafdeling.


Functie-eisen

 • MBO niveau 4 Werktuigbouwkunde;
 • Ervaring met verschillende CAD tekenpakketten zoals Solid Edge, Solid Works, Inventor,AutoCAD;
 • Ervaring met meerdere technieken (zoals plaatwerk, spuitgieten, draai- en freeswerk,handlamineren, extrusie, 3D printen);
 • Goede materiaalkennis;
 • Goede spreek en schrijfvaardigheid in Nederlands en Engels;
 • Je boekt snel resultaat gedurende ontwikkeling gebaseerd op Agile Scrum in eendynamische werkomgeving.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat deze vacature van Part Techniek wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app Part Techniek gerust voor een uitgebreide toelichting.