058 833 0001 info@parttechniek.nl

Mechanical Engineer – Sneek

Introductie

Op zoek naar een uitdagende functie als mechanical engineer bij een mooie werkgever in de machinebouw?


Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek is leverancier van houtbewerkingsmachines, zowel nieuw als gebruikt. Daarnaast wordt onder eigen naam/in eigen fabriek hightech HSB machines en zaagmachines gebouwd. Deze machines worden zowel in Nederland als in het buitenland verkocht. Tevens beschikken ze over een uitgebreide storing- & onderhoudsdienst.

Functie

Als Mechanical Engineer Werktuigbouwkunde ben je bij de opdrachtgever van PART Techniek verantwoordelijk voor:

 • Het tekenen van nieuwe en bestaande producten;
 • Het uitwerken van producten volgens klantspecificaties;
 • Het maken van detailtekeningen en stuklijsten;
 • Het meedenken in technische verbeteringen;
 • Het zorg dragen voor een goede schriftelijke verslaglegging.


In deze brede en dynamische functie zoeken wij iemand die graag in een klein team, zelfstandig kan werken, beschikt over communicatieve vaardigheden met een doortastende persoonlijkheid, overtuigingskracht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. De functie is beschikbaar voor 36/38 uur per week.


Functie-eisen

 • Jij beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau en een opleiding in de techniek (bij voorkeur werktuigbouwkunde of mechatronica);
 • Je kennis en ervaring hebt in een vergelijkbare functie;
 • Je ervaring hebt met (detail)engineering en het maken van stuklijsten;
 • Er kennis en ervaring is met Solidworks en ECI Ridder en/of ervaring met vergelijkbare ERP systemen;
 • Jij beschikt over een commerciële handelsgeest met een initiatiefrijke en stress bestendige houding;
 • Je schriftelijk en mondeling sterk onderlegd bent.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van ‘Hydraulic Engineer’ van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact