058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wil jij met behulp van innovatieve techniek invloed hebben op het schoner maken van de wereld? En wil jij werken bij een revolutionair bedrijf dat streeft naar verschoning van de wereld en verbetering van de volksgezondheid? En wil jij als talentvolle engineer verantwoordelijk zijn voor het engineeringsproces en daarnaast internationale klanten bezoeken? Dan is Part Techniek in verband met de vacature van Mechanical Engineer op zoek naar jou!

Organisatie

De vooruitstrevende techniek van onze opdrachtgever zorgt ervoor dat afvalwater wordt omgezet in biogas. Deze techniek vindt zijn toepassing wereldwijd vooral in de papier-, food- en chemische industrie. Wil jij graag impact hebben op de vervuiling van de aarde en daarmee de volksgezondheid en werken bij een internationaal bedrijf met Friese no-nonsense-mentaliteit? Dit is je kans!


Functie

Als mechanical engineer ben je (mede) verantwoordelijk voor het complete engineeringsproces van machines en opstellingen voor installaties. Hierin zorg je voor ontwerp- en/of productietekeningen, zowel in onderdelen als in samenstellingen. Je houdt je bezig met het ontwerpen, berekenen en construeren van de installaties. Bij implementaties zorg jij ervoor dat het papierwerk in orde is. Je bent onderdeel van het projectteam en zult (internationale) klanten bezoeken voor projectoverleg of om de situatie ter plaatse te bepalen.

Naast deze verantwoordelijkheden draag je zorg voor innovatie voorstellen en je vindt het leuk om jezelf continue te ontwikkelen en te verbeteren. Wanneer je ruimte ziet voor verbeteringen initieer je deze en voer je ze door. Voor projecten voer je inhoudelijk overleg met leveranciers, lever je assistentie bij inkoopprocedures en doe je controles op kwaliteit zoals geleverd door leveranciers.


Functie-eisen

Gelden onderstaande eigenschappen voor jou en wil je werken bij een revolutionair bedrijf? En krijg jij energie van onderzoeken hoe je een installatie beter, efficiënter en goedkoper kunt maken omdat je op zoek bent naar de beste oplossing voor alle partijen? Dan ben jij de Mechanical Engineer waar PART Techniek naar op zoek is!

  • MBO/HBO werk- en denkniveau met afgeronde werktuigbouwkundige studie;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring;
  • Autocad/inventor vaardigheden;
  • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels;
  • Je bent bereid tot internationaal reizen.


Aanbod

  • Een uitstekend marktconform salaris;
  • Een opleidingsbudget van in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een jaarcontract via Part Techniek, de intentie is heel duidelijk een doorgroei naar een vaste baan bij onze opdrachtgever.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking met onze opdrachtgever. Je kunt dan de fabriek bezoeken en kennismaken met het bedrijf en eventueel toekomstige collega’s. En natuurlijk de techniek van dichtbij bekijken. Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.