058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Heb jij een stevige persoonlijkheid met een praktische mentaliteit, een goed analytisch denkvermogen en flexibele inslag? Kun jij op verschillende niveaus binnen de organisatie meedenken en meewerken en daartussenin gemakkelijk schakelen? Voor een innovatief familiebedrijf uit Heerenveen is PART Techniek op zoek naar een Medewerker Bedrijfsbureau.


Organisatie

Ter ondersteuning van ons productieproces zoeken wij versterking voor het bedrijfsbureau van onze opdrachtgever. Het team bestaat uit twee werkvoorbereiders, twee voormannen, een inkoper en Hoofd Productie. Vanuit de functie bied je ondersteuning aan je directe collega’s en tegelijkertijd ben je de kartrekker als het gaat om procesverbetering.


Functie

Je biedt, met een hands-on mentaliteit, ondersteuning bij allerlei verschillende voorkomende werkzaamheden op het bedrijfsbureau. Denk hierbij aan het ondersteunen bij inkoop, werkvoorbereiding en de productieplanning. Dit maakt dat de functie van je vraagt dat je op verschillende niveaus binnen de organisatie kunt meedenken en meewerken en daartussenin gemakkelijk kunt schakelen.


Daarnaast analyseer jij processen en potentiële kansen en ga je kernprocessen optimaliseren. Knelpunten weet jij op te sporen en te tackelen in samenwerking met verschillende afdelingen en stakeholders. Je bent innovatief in het bedenken van slimmere oplossingen voor processen en weet mensen samen te brengen om draagvlak te creëren en samen te werken aan verbeteringen. Vervolgens draag je als processpecialist zorg voor het begeleiden en implementeren van deze veranderingen.


Wat houdt de functie precies in?


 • Je bent medeverantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, planning en het opstarten van de productie en montage en bepalen van de werkmethode en –volgorde.
 • Je calculeert kostprijzen en zorgt voor de inkoop van materialen voor productie of projecten.
 • Je identificeert projectrisico’s en beheert en bewaakt projectdossiers.
 • Je analyseert en optimaliseert bestaande kernprocessen (bijv. volgens lean of QRM)
 • Je zorgt voor het initiëren, uitwerken, beschrijven en implementeren van nieuwe processen.
 • Je werkt investeringsplannen uit.
 • Je optimaliseert de voorraad


Functie-eisen

In deze functie is een stevige persoonlijkheid met een praktische mentaliteit, een goed analytisch denkvermogen en flexibele inslag goed op zijn plek. Wat zien wij nog meer graag?


 • Je bent in het bezit van HBO in een passende richting (Techniek of Technische Bedrijfskunde).
 • Kennis van, of ervaring met ERP systemen.
 • Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig goed functioneren.
 • Je bent in staat projectmatig te werken.
 • Je hebt affiniteit met techniek, productie en machinebouw.
 • Je bent ambitieus en ziet in elk probleem een kans op verbetering.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. PART Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.