058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij op zoek naar een leuke functie in de supply chain waarin jij de spil bent? Houd je van veel dynamiek en afwisseling?


Organisatie

Onze opdrachtgever is internationaal marktleider van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten. Deze producten worden wereldwijd verkocht.


Functie

Je bent als materialplanner van het orderteam verantwoordelijk voor de volledige materiaalvoorziening van de verkooporders. Jij monitort of de juiste materialen op het juiste moment worden geleverd en als dat niet lukt schakel je snel in- of extern bij.

Verder heb je regelmatig contact met de project engineers over technische wijzigingen, nieuwe artikelen en klantprojecten. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van vrijgaves en wijzigingen van artikelen in het ERP-systeem en bent hierover intensief contact over met de leveranciers.


Functie-eisen

  • MBO/HBO werk- en denkniveau met affiniteit/ervaring van het inkoopproces van de supply chain; schoolverlaters zijn ook welkom te reageren;
  • Je kunt hoofd- en bijzaken goed van elkaar scheiden;
  • Communicatief vaardig op verschillende organisatieniveaus;
  • Je beschikt over doorzettingsvermogen en bent resultaatgerichtheid;
  • Goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring met een ERP-systeem en beheersing van MS Office..


Aanbod

  • Een marktconrorm salais en doorgroeimogelijkeden
  • Een baan bij een dynamische en innovatieve wereldspeler
  • De mogelijkheid gedeeltelijk thuis te werken

Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.