058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben je op zoek naar een functie waarin je je verder kunt ontwikkelen binnen de verspaning?


Organisatie

Onze opdrachtgever is een grote, innovatieve speler binnen de markt van machines en installaties voor de industrie, offshore, farmacie, food en chemie. Ze leveren hoogwaardige maatwerkproducten van verschillende materialen en verscheept deze producten wereldwijd.


Functie

Als Medewerker Verspaning ligt jouw focus op het conventioneel verspanen op verschillende draaibanken. Binnen de organisatie is conventioneel draaien écht een specialisme. Jij zorgt er als technisch professional voor dat hoogwaardige producten en materialen verspanend bewerkt worden. Dit doe je aan de hand van een werktekening en de gestelde kwaliteitseisen. Jij bent creatief in het bedenken van oplossingen voor de juiste aanpak, uitvoering en vereiste nauwkeurigheid voor het bewerken van producten.


Verder ben je verantwoordelijk voor:

 • Conventioneel draaiwerk en reparatiewerk;
 • Het maken en bewerken van onderdelen door middel van draaien, boren, tappen en draadsnijden;
 • Het onderhouden van de machines en handgereedschappen.


Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op Mbo niveau, bijvoorbeeld richting Verspaning of Werktuigbouwkunde;
 • Je hebt ervaring met conventioneel draaien;
 • Je hebt kennis van gereedschappen en kunt tekeningen lezen;
 • Je denkt oplossingsgericht, bent positief ingesteld en je bent leergierig.


Aanbod

 • Een salaris conform cao Metaal & Techniek tussen €2.500 en €3.500, afhankelijk van jouw ervaring & opleiding;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen conform cao Metaal & Techniek;
 • Een fulltime functie met veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door middel van opleiding en training.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Medewerker Verspaning Machinebouw’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.