058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Leg jij je focus graag op kwaliteit? Ben je enthousiast, gedreven en een echte teamspeler?


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek ontwerpt en produceert onderdelen met een hoge moeilijkheidsgraad. Ze opereren in uiteenlopende industrieën zoals; semiconductor-, medische-, defensie-, en (aero)space-industrie.


Functie

Als Meetspecialist ga je aan de slag met een team van ervaren specialisten. Je bent verantwoordelijk voor de inspectie en registratie van producten en materialen op afwijkingen. Je bent een echte teamspeler en vindt het leuk om gezamenlijk met een team van collega’s zaken op te pakken en op te lossen.


Ook behoort het uitvoeren van (eind)inspecties op producten met behulp van meetinstrumenten en meetapparatuur tot jouw taken. Het gaat hierbij om een grote diversiteit aan producten, waarbij je moet denken aan hoog nauwkeurige producten met toleranties tot vaak enkele µm’s. Je bent dan ook nauwkeurig en zorgvuldig.


Voor de betreffende meetmachines maak je zelf je programma’s. Waar nodig ondersteun je productie aangaande tussentijdse controles. Ook neem je deel in projecten voor nieuwe producten.


Functie-eisen

  • Je hebt een MBO 4 (+) niveau WTB of vergelijkbaar;
  • Je hebt bij voorkeur enkele jaren geometrische meetervaring;
  • Je hebt kennis van MS Office (Word, Excel, Outlook);
  • Aucom (1,2 en 3) is een pré;
  • Je bent nauwkeurig en zorgvuldig;
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking met onze opdrachtgever. Je kunt dan de fabriek bezoeken en kennismaken met het bedrijf en eventueel toekomstige collega’s. En natuurlijk de techniek van dichtbij bekijken.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.