058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wil jij aan de slag bij een stabiel, innovatief en groeiend familiebedrijf dat al decennialang heeft bewezen ook in slechtere tijden adequaat te kunnen anticiperen op kansen en bedreigingen? De functie is mooie rol met veel vrijheid maar natuurlijk ook verantwoordelijkheid.


Functie

Deze functie vorm je samen met de productiemanager, je collega’s en het managementteam. Je geeft direct leiding aan een aantal medewerkers. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen zoals werkvoorbereiding, logistiek, lasserij, assemblage en spuiterij. Op dit moment lopen er diverse verbeterprogramma’s om de productie te optimaliseren zodat doorlooptijd verkort en leverbetrouwbaarheid verhoogd wordt. Dit brengt technische, logistieke en procesmatige vraagstukken met zich mee waar jij nauw bij betrokken bent. Zo lopen er veel (productie-)projecten tegelijkertijd in verschillende stadia en van wisselende omvang en is het de kunst om deze door elkaar heen zo efficiënt mogelijk en ‘op budget’ (financieel/tijd) af te ronden.


Functie-eisen

 • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie in de machinebouw- en metaalwereld;
 • Bijvoorkeur spreek je Fries, Nederlands, Engels (redelijk) en Duits (redelijk).
 • Je hebt ervaring met het werken met ERP-pakketten (Exact is pré),
 • Je bent gewend om met maand-, week- en dagplanningen te werken, maar weet dat een dag bijna nooit zo verloopt als van tevoren gedacht.


Aanbod

 • Je gaat aan de slag bij een innovatief en internationaal bedrijf;
 • Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO Metalektro);
 • Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Werken bij een groeiende organisatie en een speler in de sector die jou volop kansen biedt voor de toekomst;
 • Een no-nonsense en authentieke bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief en ontplooiingskansen;
 • Bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband, een (ontwikkel)assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van ‘Meewerkend Voorman Machinebouw’ van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.