058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Optimaal werkende techniek is voor jou het belangrijkst. Samen met je collega’s zet je je in om storingen tot een minimum te beperken. Ben jij die techneut die houdt van storingen vertalen naar praktische oplossingen, van zowel preventief als correctief onderhoud en van het oppakken van projecten? Ben je technisch nieuwsgierig, houd je van vernieuwing en ben je niet van vies van een uitdaging? Dan is Part Techniek op zoek naar jou!


Organisatie

Onze opdrachtgever is een coöperatief georganiseerde onderneming en een belangrijke producent van levensmiddelen in binnen- en buitenland. In de vestiging in Bolsward is er zowel een zuivel- als een blikfabriek waar vanwege toenemende vraag grote investeringen worden gedaan. De bedrijfscultuur is dynamisch en informeel. Hun eigen eigen bedrijfs-Cao staat garant voor een aantrekkelijk en concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket. Er is sprake van uitstekende opleidingsmogelijkheden persoonlijke ontplooiing en vakinhoudelijke groei en mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen.


Functie

Je gaat aan de slag met moderne techniek, dat jij zo optimaal mogelijk wil laten werken. Doorlopend wordt er geïnvesteerd in het machinepark, middelen en mensen om aan de doorgroeiende marktvraag te voldoen.


 • Analyseren en verhelpen van storingen en het plegen van preventief onderhoud aan de productiemachines het verzorgen van ombouw ten behoeve van productie. Een en ander aan de hand van machineboeken, procesbeschrijvingen, tekeningen/schema’s.
 • Zorgen voor het technisch goed functioneren en optimaliseren van de productiemachines
 • Communicatie met operators over de technische staat van de productiemachines.
 • Begeleiden van technische verbetertrajecten en externe monteurs tijdens onderhoudstops.


Functie-eisen

 • Werk- en denkniveau op MBO 4-niveau.
 • Minimaal circa 5 jaar relevante ervaring.
 • Bij voorkeur een opleiding richting Werktuigbouwkunde aangevuld met technische cursussen op het gebied van hydrauliek, pneumatiek, electro- en besturingstechniek.
 • Bereidheid tot het volgen van aanvullende trainingen en opleidingen.
 • Analystisch, communicatief vaardig, flexibel, positieve instelling en kwaliteitsbewust.
 • Proactief, zelfstandig en gefocust op continue verbetering van processen en werkwijzen.
 • Bereidheid tot het werken in ploegendiensten.Aanbod

 • Een fulltime, zelfstandige, afwisselende baan bij een sterk groeiende, prestatiegerichte, internationale onderneming.
 • De eigen bedrijfs-CAO staat garant voor een aantrekkelijk en concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket.
 • Een opleidingsbudget van in ieder geval €2500 per jaar zodat je jezelf blijft ontwikkelen.
 • Een jaarcontract bij Part Techniek, en een baan die bij goed functioneren wordt gecontinueerd in vast dienstverband bij de opdrachtgever.Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Monteur’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.