058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij die échte techneut in de bedrijfsautotechniek? Of overweeg je een carrière switch te maken en kom je bijvoorbeeld uit de landbouwmechanisatie, elektrotechniek of werktuigbouwkunde?


Organisatie

In samenwerking met Part Techniek investeert onze opdrachtgever veel in opleidingen, zowel intern als extern en zowel in reguliere als importeursopleidingen van DAF, Fiat Professional en Fassi. Denk hierbij ook aan APK1 en/of APK2, Digitale tachograaf, Incident Management, Laadkleppen, Elektrisch schakelen, DAF Introductie en DAF Bootcamp. Daarnaast bieden zij ook interne doorgroeimogelijkheden middels de opleiding Automotive Associate Degree. Dit is een 2-jarige Hbo-opleiding binnen de opleiding Engineering.


Functie

Jij hebt verstand van of een passie voor auto’s, bestelwagens of trucks en jij zorgt ervoor dat deze binnen no-time weer up and running zijn. Je bent niet bang voor vieze handen en je ziet het als een uitdaging om te sleutelen aan gloednieuwe voertuigen of juist die ‘oude barrel’.

Ook zij-instromers bieden wij als Part Techniek mogelijkheden, zodat je in een relatief korte tijd (om)geschoold wordt tot een volwaardig truck-, bus- of nieuwbouwmonteur.


Aanbod

  • Stabiele organisatie van 90 jaar jong;
  • Mogelijkheid tot flexibele inzet op de verschillende locaties;
  • Modern ingerichte werkplaatsen;
  • Leuke collega’s!
  • Je komt (bij gebleken geschiktheid) in aanmerking voor een contract voor onbepaalde tijd.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.