058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Kan jij technisch tekening lezen, denk je in mogelijkheden en wil je graag aan de slag als buitendienst monteur bij een innovatief groeiend bedrijf? Neem dan vandaag nog contact op met PART Techniek i.v.m. deze vacature!


Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek is een innovatieve leverancier van glasspecialiteiten en toepassingen van glas in combinatie met aluminium.


Functie

Voor de buitendienst montage zoekt PART Techniek een allround monteur. Samen met collega’s ga je op locatie werkzaamheden voor projecten binnen de gewenste planningen uitvoeren. Werkzaamheden zijn zoals inmeten, uitzetten, monteren, glas plaatsen, repareren, afstellen, inregelen en dergelijke. Tevens heb je een coördinerende rol samen met projectleiders, medewerkers, opdrachtgevers en leveranciers.


Functie-eisen

Om een goede start te kunnen maken teneinde opgeleid te worden tot Monteur Buitendienst denken we dat je VMBO Bouwkunde moet hebben afgerond, of vergelijkbaar niveau hebben verkregen door hobby, interesse of werk.


Als je technische tekeningen kunt lezen, houdt van ‘niet lullen maar poetsen’ dan ben je al een heel eind!


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat de vacature van Monteur Buitendienst via PART Techniek wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app PART Techniek gerust voor een uitgebreide toelichting.