058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

PART Techniek is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde monteurs. Heb jij een afgeronde technische (mechatronische) MBO opleiding in de richting van machinebouw en/of relevante werkervaring en krijg jij energie van het in elkaar zetten van machines? 


Organisatie

Hoe verpak je zo snel mogelijk artikelen in een exact op maat gemaakte verpakking? Wij werken iedere dag aan oplossingen voor deze vraag. De wereld van de opdrachtgever van PART Techniek is een dynamische wereld en staat geen seconde stil. Door te innoveren voorzien zij de wereld van revolutionaire, maar vooral ook duurzame oplossingen voor pakketpost. Innoveren en verbeteren zit al vanaf 1924 in de genen van dit bedrijf.


Functie

Als monteur ben jij verantwoordelijk voor het bouwen van mechatronische modules voor de machines met behulp van werkinstructies. Je voert montagewerkzaamheden uit aan modules op mechanisch en elektrotechnisch gebied. Als monteur werk je in een team waar kennis en ervaringen worden gedeeld om zo je wegwijs te maken in de machine. Tevens draag je zorg voor een schone en opgeruimde werkplek en is naleving van de veiligheidsvoorschriften voor jou vanzelfsprekend.


Functie-eisen

 • Een technische (mechatronische) MBO diploma, richting machinebouw of werktuigbouw;
 • Of werkervaring als assemblagemedewerker in de machinebouw;
 • Je hebt geen problemen met het lezen van tekeningen.


Aanbod

 • Een salaris dat goed past bij het niveau van de functie en je achtergrond;
 • De mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen door diverse training- en opleidingsmogelijkheden te bieden;
 • Een fijne werkomgeving met leuke collega’s;
 • Te verdienen bonus nominaal 4% op jaarbasis;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 tot 50 kilometer woon-werkafstand (retour);
 • Flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een bepaalde tijdscontract van 1 jaar en bij goed functioneren wordt het omgezet tot een vast contract;
 • 27 vrije dagen + 13 ADV dagen per jaar, op basis van een fulltime dienstverband;
 • Iedere maandag en woensdag gratis fruit.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. PART Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.