058 833 0001 info@parttechniek.nl

Monteur ETD (dagdienst met consignatiedienst) – Sumar

Introductie

Ben jij op zoek naar een baan waar je een mooie toekomst op kunt bouwen, onderdeel bent van een groeiende en gedreven organisatie en waar je je kunt blijven ontwikkelen?


Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniekis marktleider in de productie van hoogwaardige dierlijke eiwitten, vetten, mineralen en specialiteiten voor producenten van food, petfood, feed, pharma en meststoffen wereldwijd.


Functie

De monteur ETD houdt zich bezig met onderhoudswerkzaamheden, reparaties en het uitvoeren van nieuwbouw werkzaamheden aan de elektrotechnische installaties, machines en gebouwen. Kortom; een dynamisch, afwisselende functie waar geen dag hetzelfde is.


Functie-eisen

  • Kennis van industriële elektrotechnische installaties (NEN 3140, NEN 1010)
  • Kennis van meet- en regeltechniek
  • Enige ervaring met het het programmeren van PLC’s. Je weet hoe je een de PLC kunt gebruiken voor het analyseren van storingen
  • Kennis van hydrauliek en pneumatiek
  • Affiniteit met het uitvoeren van kleine mechanische werkzaamheden
  • Je kijkt verder dan alleen het probleem en komt met verbetervoorstellen
  • Een opleiding elektrotechniek of mechatronica MBO niveau 4


Aanbod

Een uitdagende baan met prima arbeidsvoorwaarden in een informele werkomgeving waar ruimte is voor investeringen, het toepassen van nieuwe technieken en waar opleiding- en doorgroeikansen zijn.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact