058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wil jij als monteur werken bij een high-tech machinebouwer die machines van topkwaliteit bouwt en levert?


Organisatie

De focus van dit bedrijf ligt op het bouwen en leveren van met name bewerkingscentra / – machines voor de industrie. Naast een aantal standaard machines, worden met name de grotere projecten in eigen huis ontworpen en gebouwd. Hierbij wordt elke machine naar klantwens opgebouwd. Er wordt veel aandacht besteed aan het doorontwikkelen van de machines en het toepassen van de modernste technieken.


Functie

Ga jij als monteur aan de slag bij dit bedrijf dan kun je rekenen op een uiterst gevarieerd takenpakket. Vanwege de complexiteit van de machines komt nauwkeurigheid en technisch inzicht goed van pas en is een scherp oog van groot belang. Je bouwt machines op, en bent betrokken bij het plaatsen en inbedrijfstellen van nieuwe machines. Zoals je wellicht gewend bent zal er bij een inbedrijfstelling ook een beroep worden gedaan op je probleemoplossend vermogen. Jij zorgt er hierbij uiteindelijk voor dat de klant zijn machine in gebruik kan nemen en de operators weten hoe ze de machines moeten bedienen. Sommige klanten willen uitbreidingen op hun machine. Jij bent in deze gevallen dan ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van de uitbreiding of aanpassing.

Kortom een mechanisch en elektrotechnische uitdagende functie.


Functie eisen

Zie jij jezelf terug in onderstaande punten, dan is de vacature service monteur absoluut iets voor jou!

  • Een MBO opleiding richting werktuigbouwkunde, mechatronica of vergelijkbaar;
  • Ervaring in het nieuw- / opbouwen van machines;
  • Of elektrotechnisch onderlegd en affiniteit met werktuigbouwkunde, of werktuigbouwkundig onderlegd en affiniteit met elektrotechniek;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Tot slot ben je gewoon een prettig persoon met een ‘we doen het met z’n allen’ mentaliteit.


Aanbod

  • Bij aanvang krijg je een jaarcontract, maar het betreft op termijn een vaste functie;
  • Mogelijkheden om je technische kennis te vergroten middels opleidingen en trainingen;
  • Een enthousiaste en gezellige groep van collega techneuten;
  • Sluit je hier niet volledig op aan, maar denk je wel uitermate geschikt te zijn voor de functie van service monteur, twijfel dan niet en reageer direct op deze vacature.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.