058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Part Techniek heeft prachtige functies met volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Heb je net je diploma behaald of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan eens naar onderstaande vacature of informeer eens naar de mogelijkheden!


Organisatie

Dewulf is een absolute topspeler en de nummer 2 in de wereld voor de ontwikkeling en productie van machines in de aardappel- en worteltechniek. In het familiebedrijf dat al meer dan 70 jaar bestaat, is ondertussen de 3e generatie dynamisch aan het roer. Innovatie, betrouwbaarheid, aangenaam samenwerken en met de klant economisch meedenken zijn de hoekstenen van onze beleidsvoering. De groep realiseert met een hecht team van 290 collega’s verspreid over 4 vestigingen in België, Nederland en Roemenië, een omzet van 65 miljoen euro wereldwijd.


Functie

Tijdens je eerste jaar bij Dewulf kun je op meerdere plaatsen binnen de organisatie worden ingezet en ontvang je werkplek gerichte opleidingen. Uiteraard wegen jou werkvoorkeur(en), opleidingen en werkervaring hierin mee. Samen wordt ervoor gezorgd dat jij over de juiste kwalificaties beschikt om je werk goed te kunnen uitvoeren en bepalen we vervolgens in onderling overleg wat je volgende loopbaanstap binnen Dewulf wordt.

 • Produceren van orders (veelal vanaf digitale tekening);
 • Signaleren en verhelpen eerste lijn storingen en kwaliteitsafwijkingen;
 • Instellen van machines;
 • Werken in teamverband;
 • Naleven van veiligheids-, arbo- en kwaliteitsvoorschriften.


Functie-eisen

 • Een afgeronde (technische) MBO opleiding richting Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig;
 • Vakdiploma’s (voor Lassers/Spuiters; las-of spuitersopleiding);
 • Ambitie om je verder te ontwikkelen en bereidheid tot het volgen van opleidingen;
 • Je zoekt uitdaging in combinatie met een goed en stabiel toekomstperspectief;
 • Je bent goed in het houden van overzicht en je vindt het vanzelfsprekend om verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van je werk en dat van je team te nemen;
 • Goed probleemoplossend vermogen en gericht op samenwerking met collega’s.


Aanbod

 • Een uitstekend marktconform salaris.
 • Een opleidingsbudget van in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
 • Een contract via Part Techniek met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking met onze opdrachtgever. Je kunt dan de fabriek bezoeken en kennismaken met het bedrijf en eventueel toekomstige collega’s. En natuurlijk de techniek van dichtbij bekijken.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.