058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij een handige sleutelaar, en oplossingsgericht en dienstverlenend ingesteld? Wil jij graag allround aan de slag, in een zelfstandige functie waarbij je zowel in de werkplaats als op locatie werkzaam kunt zijn? Dan is de functie van ‘monteur in- en extern’ bij Part Techniek wellicht iets voor jou?


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek bouwt installaties zoals kranen, trappen en treeplanken en bijbehorende hydraulische systemen. De apparatuur wordt door eigen engineers ontworpen, doorontwikkeld en geproduceerd. Deze producten vinden wereldwijd hun weg richting de super- en jachtbouw. Deze producten zijn semi custom-made, gebaseerd op standaard oplossingen voor superjachten tussen de 30 en 90 meter. Bij de opdrachtgever werken meer dan 25 medewerkers.


Functie

In deze allround functie ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en aansluiten van de machines en installaties. Je assembleert loopplanken, kranen en trappen voor de luxe jachtbouw. Ook assisteer je de monteurs in het veld bij inbedrijfstellingen of eventuele storingen. Het betreft een zelfstandige functie met ruimte voor eigen initiatief. Zaken zoals je werk voorbereiden en overleggen met collega’s over hoe iets slimmer of beter kan horen erbij. Van begin tot eind; bouwen, bekabelen, aansluiten, testen, inbedrijfstellen, service & onderhoud verlenen; het hoort er allemaal bij. Natuurlijk wel na een gedegen inwerktraject.


Functie-eisen

Om de sterke groei aan te kunnen willen we de ploeg monteurs graag verder versterken. Met iemand die technisch creatief is, graag samenwerkt en op basis van technische tekeningen kan werken. De ideale kandidaat voldoet aan veel van onderstaande punten:

  • Relevante werkervaring als monteur,
  • Een technische opleiding genoten,
  • Kennis van hydrauliek en hydraulische schema’s kunnen lezen,
  • Basiskennis van elektrisch schakelen / Plc techniek,
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken.


Aanbod

Geldt een deel van de bovenstaande punten voor jou? Dan ben jij de ‘monteur in- en extern’ waar Part Techniek naar op zoek is! Waarom wil jij dit niet mislopen?

  • Jij wilt een fulltime, zelfstandige en afwisselende baan.
  • Je houdt van transparantie, open- en eerlijkheid in een platte organisatie met een nuchtere en ondernemende bedrijfscultuur.
  • Je krijgt een aantrekkelijk en concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket en een opleidingsbudget van in ieder geval €2500 per jaar zodat je jezelf blijft ontwikkelen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf. PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.