058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wil jij aan de slag in de luxe jachtbouw? Heb je een achtergrond in de maritieme techniek? Voor een luxe jachtbouwer is Part Techniek op zoek naar een monteur voor het monteren en demonteren van diverse hardware aan jachten.


Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevende Nederlandse jachtbouwer in het meest luxueuze segment van custum mega-jachten. Met een frisse benadering van nieuwbouw-, conversie en refitprojecten met bijbehorende engineeringstechnieken, zijn ze vooruitstrevend, flexibel en klant- en kwaliteit gericht in huidige markt.


Functie

Als monteur / jachtbouwer ga je aan de slag met het demonteren en monteren van allerlei hardware zoals relingwerk, deuren, luiken, interieurdelen, machineonderdelen etc. Je zorgt ervoor dat de gedemonteerde delen zo goed en overzichtelijk mogelijk worden opgeslagen en na reparatie van het jacht weer gemonteerd kunnen worden. Onderdelen die tijdens het demonteren beschadigen, registreer je zodat ze tijdig besteld kunnen worden. Na het repareren van het jacht monteer je de onderdelen weer terug op het jacht aan de hand van de verschillende verbindingstechnieken (bv schroeven, bouten, lijmen, etc.) en zorg je voor een goede corrosiebescherming.

  • Dagelijks werktijden zijn van 7:00 uur – 18:00 uur. Wel verschoven. Je begint om 7:00 of 9:00 uur.


Functie-eisen

  • MBO 4 richting maritieme techniek, werktuigbouw of mechatronica;
  • Relevante en aantoonbare ervaring in de luxe jachtbouw.
  • Bekend met de toe te passen werkmethoden, gereedschappen en materialen.
  • Alle werkzaamheden dienen zeer nauwkeurig en netjes uitgevoerd te worden;
  • In het bezit van VCA Basis.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.