058 833 0001 info@parttechniek.nl

Monteur – Joure

Introductie

Ben jij die monteur die geen uitdaging uit de weg gaat? En waarvoor de wereld van montage- en elektrotechniek geen geheimen heeft?


Organisatie

Sinds 1984 is de opdrachtgever van PART Techniek dé standaard in opbergoplossingen. Zij bedenken, ontwerpen én ontwikkelen innovatieve oplossingen voor het opbergen van persoonlijke eigendommen. Een stijlvolle, kwalitatief hoogstaande en frisse uitstraling staan bij ze voorop. Zo wordt er onder andere geleverd aan het onderwijs, musea, kantoren, zorginstellingen en industrie. Naast de Nederlandse markt hebben zij meerdere projecten in Europa mogen opleveren.


Functie

Als monteur bij de opdrachtgever van PART Techniek is geen werkdag hetzelfde. Wij zoeken dan ook een ervaren alleskunner die deel gaat uitmaken van het monteursteam (3 personen). Je kunt adhoc schakelen, werkt nauwkeurig, bent kritisch, hebt een open manier van communiceren, bent oplossingsgericht en een doorzetter. Op de projectlocaties ben jij voor onze opdrachtgever haar visitekaartje.


Wat ga je doen?

Jij zorgt er voor dat de lockers op iedere projectlocatie (in Nederland en soms over de grens) perfect opgeleverd worden. Dit begint al op de thuis locatie in Joure. Hier verzorg je de voorbereidende werkzaamheden zodat je op locatie in één keer door kunt. Bij de klant installeer je de lockers, sluit de bekabeling aan en installeert terminals en elektronische sloten.


Functie-eisen

  • Een afgeronde MTS opleiding werktuigbouw en/of electrotechniek;
  • Bereidheid tot reizen in de Benelux en Duitsland;
  • Een rijbewijs BE;
  • Een enthousiaste en pro-actieve werkhouding.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze functie van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact