058 833 0001 info@parttechniek.nl

Monteur Machinebouw – Heerenveen

Introductie

Kom jij de opdrachtgever van PART Techniek versterken op de montageafdeling waar je je bezig gaat houden met het samenbouwen, installeren, monteren en opleveren van haar systemen?


Organisatie

Onze opdrachtgever is al 50 jaar internationaal toonaangevend in ontwikkeling en verkoop van uiterst gevoelige meet- en indrukapparatuur voor bodemonderzoek. Bij dit familiebedrijf is innovatie dagelijkse kost voor alle werknemers, van verkoop tot service en van hoog tot laag. Het kloppend hart is het team van de afdeling Engineering & Development, waar alle technische disciplines vertegenwoordigd zijn.


Functie

Als Monteur Machinebouw kom je te werken op de montageafdeling van onze opdrachtgever. Op deze afdeling werk je nauw samen met de afdelingen elektro, constructie en de eigen verspaningsafdeling. Het is namelijk voor de sondeersystemen van belang dat mechanische, hydraulische en elektrische componenten naadloos op elkaar aansluiten. Meedenken in dit gehele proces wordt dus gewaardeerd.


 • Je bent verantwoordelijk voor het samenbouwen, installeren, monteren en opleveren van systemen.
 • Je bouwt precisieonderdelen samen.
 • Je voert service- en onderhoudswerkzaamheden uit.
 • Je werkt hoofdzakelijk in de werkplaats en incidenteel bij de klant.
 • Je draagt actief bij aan de continue verbetering van onze werkwijzen en technieken.


Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een MBO 2 diploma in de richting Werktuigbouwkunde (of een andere passende richting).
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré.
 • Je hebt affiniteit met voertuigtechniek en/of hydrauliek.
 • Je kunt geconcentreerd en nauwkeurig werken op een gestructureerde en veilige wijze.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren en denkt mee met je collega’s.
 • Je bent leergierig en staat open voor feedback.


Aanbod

 • Je werkt in een team van enthousiaste professionals.
 • Je krijgt de gelegenheid tot het volgen van interne en externe opleidingen.
 • Zij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een flexibele werktijdenregeling met extra vrije dagen.
 • Je komt in een bedrijfscultuur, die zich kenmerkt door: trots op werk en bedrijf, respect voor elkaar, samenwerking en blijven leren en aanpassen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie deze van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact