058 833 0001 info@parttechniek.nl

Functie

Als machinebouwer ben je werkzaam in de grote machinebouw. Met het opbouwen, monteren, afstellen, testen en in gebruik nemen ervan. Je bent een echte sleutelaar en bent een (toekomstig) allround vakman met kennis van o.a. hydrauliek, aandrijvingen, niveauschakelaars, afsluiters en electronica. Machinebouw is afwisselend werk in de techniek want het vernieuwd zich constant.


De opdrachtgever van Part Techniek is actief aan de grote machinebouw, gelinieerd aan landbouwmechanisatie. Mocht je daar al ervaring in hebben dan is dat een pré maar dat je een doorpakker met een passie voor techniek bent en jezelf verder wilt ontwikkelen is belangrijker.


Je voert zelfstandig en samen in een team je werkzaamheden als monteur machinebouw uit. Deze werkzaamheden zijn zowel mechanisch als elektrotechnisch. Deelproducten van de machines assembleer je, en de modules bouw je later op tot zeer indrukwekkende machines. Vanzelfsprekend doe je dit niet ‘uit het hoofd’ maar aan de hand van tekeningen, instructies en assemblagevoorschriften. Op basis van werktekeningen, schema’s en montagestuklijsten verzamel je ‘eigen’ benodigde onderdelen. Ook het afstellen, inregelen, controleren en aftesten van de machines in het geheel en op onderdelen valt onder jouw verantwoordelijkheid.


Functie-eisen

Voor deze allround functie bij een groeiende en ambitieuze opdrachtgever van Part Techniek zijn wij op zoek naar zowel monteurs die het al kunnen als naar monteurs die het graag willen leren. Een goede startpositie is;

  • Kunnen lezen van technische tekeningen,
  • Een afgeronde technische opleiding op MBO niveau,
  • Kennis van hydrauliek en electronica is een pré,
  • Je bent flexibel en proactief qua werkzaamheden en anticipeert bij uitdagingen (bijvoorbeeld als je verwacht dat er bepaalde onderdelen bijbesteld moeten worden om lekker door te werken)


Aanbod

Part Techniek en haar opdrachtgever bieden een moderne werkplaats met mooie techniek in een groeiende en internationale werkomgeving. Er zijn goede mogelijkheden tot opleidingen en ruimte om je te ontwikkelen. Er is een sterke bedrijfscultuur van ontwikkeling en verbetering. Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken en flink geïnvesteerd. Daarnaast word je een marktconform salaris gebaseerd op CAO Metalektro geboden en wordt er in dagdienst gewerkt.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting