058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

We zijn op zoek naar een monteur die onderhoud en reparaties zal gaan uitvoeren aan houtbewerkingsmachines op locatie. Iets voor jou?


Organisatie

Onze opdrachtgever is leverancier van houtbewerkingsmachines, zowel nieuw als gebruikt. Daarnaast wordt onder eigen naam diverse computergestuurde (zaag)systemen en speciaal machines voor de houtverwerkende industrie gebouwd. Deze machines worden zowel in Nederland als in het buitenland verkocht. Tevens beschikken ze over een uitgebreide storing- en onderhoudsdienst.


Functie

Als monteur voer je onderhoud en reparaties uit aan houtbewerkingsmachines op locatie bij de klanten van onze opdrachtgever. Verder plaats je alle soorten houtbewerkingsmachines en adviseer je de klant over het gebruik en onderhoud van machines. Als monteur bouw je mee aan computergestuurde zaagsystemen, speciaal machines voor de houtskeletbouw en speciaal machines voor de houtverwerkende industrie.


Functie-eisen

Voor deze functie is een technische opleiding op MBO-4 niveau met kennis van elektronica, krachtstroom, pneumatiek en hydrauliek vereist. Relevante werkervaring als monteur, bij voorkeur in de houtverwerkende industrie is natuurlijk mooi meegenomen. Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal en je bent in bezit van een B/E rijbewijs.


Aanbod

  • Een uitstekend marktconform salaris;
  • Een opleidingsbudget van in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een jaarcontract via Part Techniek of direct op contract bij onze opdrachtgever.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie 1e of volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf. Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.