058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wij zoeken een enthousiaste monteur die graag aan technische installaties sleutelt. Heb je Kennis van hydrauliek, pneumatiek en aandrijftechniek en ben je op zoek naar een nieuwe technische uitdaging? Dan komen we graag met je in contact.


Organisatie

Onze opdrachtgever is Europees marktleider en werkt vanuit een jarenlange traditie van creativiteit en innovatie. Ze zijn altijd op zoek naar de juiste oplossing precies zoals de klant het wenst. Van eerste idee tot aan het eindproduct.


Functie

De werkzaamheden bestaan uit inspecteren, onderhouden, modificeren en het oplossen van storingen aan onze machines en matrijzen. Verder zullen diverse bewerkingen als lassen, frezen en draaien uitgevoerd moeten worden. Het is belangrijk dat je kennis hebt van hydraulische, pneumatische en aandrijfsystemen en dat je graag in techniek wil “denken”. Je hebt contact met directe collega’s maar ook productie-, R&D- en projectmedewerkers. Je komt in een goed technisch team te werken met prettige collega’s in een prettige werksfeer. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, maar dat je binnen dit teamverband goed kunt opereren en elkaar ondersteunt waar nodig. Uiteindelijk zal je verantwoordelijk zijn voor de technische staat van een aantal machines. Je bent leergierig, ook zal je zo nu en dan een consignatiedienst lopen. Het is van belang dat je je wilt houden aan de veiligheids- en bedrijfsvoorschriften.


Functie-eisen

  • Opleidingsniveau; MBO-4.
  • Een pré als je ervaring hebt met Lean systematiek; in het bezit bent van VCA een heftruckcertificaat en VOP volgens NEN3140.
  • Kennis van hydrauliek, pneumatiek en aandrijftechniek;
  • Beheersing van constructie bankwerken en diverse lastechnieken;
  • Goed kunnen communiceren in een technische productieomgeving;
  • Zelfstandig kunnen en willen werken maar ook in teamverband functioneren;
  • Ervaring en kunnen werken met officepakket / ERP;
  • Enthousiast zijn in je vak en hierin bij willen blijven.


Aanbod

Een Technische Dienst functie in de dagdienst en een technische uitdaging in een dynamische en succesvolle omgeving. Je hebt één keer in de zes weken een consignatiedienst. Een professionele werkomgeving in een enthousiast team. Een uitstekende arbeidsvoorwaardenpakket met mogelijkheid tot training en opleiding. Ruimte voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van ‘Monteur TD (dagdienst)’ van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.