058 833 0001 info@parttechniek.nl

Monteur Technische Dienst (dagdienst) – Balk

Introductie

Op zoek naar een leuke monteursfunctie in de dagdienst?


Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek produceert en ontwikkeld kunststofproducten in Balk, gespecialiseerd in kunststof straatpotten en pallets door middel van spuitgieten.


Functie

Samen met vijf collega-monteurs maak je onderdeel uit van onze technische dienst (TD). Je zorgt er gezamenlijk voor dat de spuitgietmachines kunnen blijven draaien en biedt ondersteuning aan de afdeling Productie. Je repareert en verricht preventief onderhoud aan machines en randapparatuur en verhelpt daarnaast mechanische, elektrische en hydraulische storingen. Na de inwerkperiode zul je naast je reguliere werktijden tevens worden ingeroosterd voor storingsdiensten.


Functie-eisen

 • Een opleiding op minimaal MBO-niveau richting WTB of Elektrotechniek; of door ervaring verkregen vergelijkbaar niveau;
 • Kennis van pneumatiek, hydrauliek en elektrotechniek;
 • Interesse in besturingstechniek;
 • Werkervaring in een vergelijkbare functie binnen een productiebedrijf;
 • Een probleemoplossend vermogen;
 • De bereidheid om storingsdiensten te draaien (avonduren en op zaterdag);
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Aanbod

 • Een afwisselende en uitdagende baan bij een internationaal georiënteerd- en maatschappelijk verantwoord bedrijf;
 • Een werkplek in een prettige en dynamische werkomgeving met een gemotiveerd team;
 • Interne en externe opleidingsmogelijkheden;
 • Een marktconform salaris met toeslagen voor storingsdiensten en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of deze functie die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


[cx_apply_button]

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!