058 833 0001 info@parttechniek.nl

Monteur technische dienst – Oosterwolde

Introductie

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een proactieve medewerker met technisch inzicht. Jij vindt het een uitdaging om ons machinepark optimaal te laten functioneren en daarmee gezamenlijk te werken aan een kwalitatief goed eindproduct. 


Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniekis een goed geoutilleerd en in hoge mate geautomatiseerd productiebedrijf, waar isolerend dubbel – en drievoudig glas wordt geproduceerd. Zij zijn actief in de marktsegmenten van glasgroothandelaren, aluminium- en kunststoframenfabrikanten en gevelbouwers.


Functie

Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudswerk en aanpassingen aan het machinepark. Doordat jij stressbestendig bent, houd jij het overzicht en weet je de juiste prioriteiten te stellen. Jij bent kritisch op de productieprocessen en kijkt hierbij naar verbeteringen, daarbij waak je altijd voor een veilig gebruik van de machines. Ook houd jij de voorraad van technische onderdelen in de gaten zodat een storing of mankement snel verholpen kan worden. Ook zal jij werkinformatie en problemen bespreken met collega monteurs, maar ook met de collega’s van de productieafdelingen, leveranciers, fabrikanten en natuurlijk jouw leidinggevende.


Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau
  • Kennis van elektrotechnische richtlijnen en normen, NEN3140, NEN1010
  • Technisch inzicht
  • Basis computervaardigheden
  • Goede sociale vaardigheden
  • Functie gerelateerde kennis van de Engelse en/of Duitse taal is een pré


Aanbod

Onze opdrachtgever kenmerkt zich door een informele sfeer en korte lijnen. Ook hechten zij veel waarde aan collegialiteit. Een functie met veel zelfstandigheid en afwisseling voor 40 uren per week in 3- ploegen. Ook bieden zij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantie dagen en 13- ADV dagen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie 1e of volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf. PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website.


Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact