058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij de monteur die onze opdrachtgever gaat assisteren bij haar projecten op locatie?


Organisatie

Onze opdrachtgever richt zich op verschillende expertises binnen de industriële installatietechniek, waarbij de machine- en apparatenbouw, plaat-, constructie- en leidingwerk, isolatietechniek en luchtbehandeling tot de kernactiviteiten behoren.


Functie

Als monteur bij onze opdrachtgever houd je je voornamelijk bezig met het monteren van luchtkanalen en bijhorende hulpstukken. Het inmeten van passtukken en de fabricage op de werkplaats. Aangezien je na het fabriceren ook verantwoordelijk zult zijn voor de installatie op locatie is een flexibele instelling handig gezien eventuele werktijden + werklocaties.


Functie-eisen

  • Zelfstandig;
  • Technische opleiding op MBO niveau;
  • Ervaring in de metaalbewerking is een pré;
  • Tekeningen kunnen lezen;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Flexibele houding t.o.v. werktijden en locatie;
  • VCA.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie deze van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.