058 833 0001 info@parttechniek.nl

Monteur – Winsum

Introductie

Heb je ervaring in de techniek of ben je bijna klaar met je opleiding? Voor de opdrachtgever van PART Techniek zijn we op zoek naar leergierige monteurs.


Functie

De werkzaamheden worden grotendeels uitgevoerd in de werkplaats op locatie en deels in de fabriek van de klant. Afwisselend zullen werkzaamheden ook op de locatie in Winsum (Friesland) plaatsvinden. Het betreft een fulltime functie, echter 4-daagse werkweek is ook mogelijk. Kort samengevat zullen de werkzaamheden zijn:

  • Lassen MIG-Mag en TIG staal en RVS (constructie en leidingwerk)
  • Sleutelen reviseren machines
  • Hydrauliek montage


Functie-eisen

Heb je ervaring of ben je bijna klaar met je school? Heb je minimaal een MBO niveau 2 of 3 opleiding afgerond in technische richting? Dan komen we graag met je in contact.


Aanbod

  • Een gevarieerde werkplek
  • Scholing in diverse technieken on the job, of extern (cursus en opleiding)
  • Collegiale werksfeer
  • Goede beloningsregeling
  • Montage bus(indien, noodzakelijk voor vervoer)


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact