058 833 0001 info@parttechniek.nl

Monteur WTB (dagdienst) – Sumar

Introductie

Op zoek naar een baan waar je een mooie toekomst op kunt bouwen, onderdeel bent van een groeiende en gedreven organisatie en waar je je kunt blijven ontwikkelen? Wel een diploma maar nog geen werkervaring? Geen probleem, de ervaren monteurs bij onze opdrachtgever leren je graag de kneepjes van het vak.


Functie

De monteur WTB houdt zich bezig preventief en correctief onderhoud van de installaties, machines en gebouwen. Je coördineert en instrueert op vaktechnisch gebied. Dit alles doe je aan de hand van werkopdrachten. Om alle de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, zorg je voor benodigde gereedschappen en materialen. Kortom; een dynamisch, afwisselende functie waar geen dag hetzelfde is.


Functie-eisen

  • Kennis van industriële werktuigbouw
  • Je kijkt verder dan alleen het probleem en komt met verbetervoorstellen
  • Een afgerond opleiding Werktuigbouwkunde MBO niveau 3 of 4. Wel een diploma maar nog geen werkervaring? Geen probleem, onze ervaren monteurs leren je graag de kneepjes van het vak.


Je bent:

  • Stressbestendig en kunt goed met druk om gaan. Daarnaast weet je prioriteiten te stellen.
  • Een sleutelaar die ervoor gaat om problemen goed op te lossen.
  • Een echte teamplayer en service gericht.
  • Bereid om mee te draaien in het consignatierooster.


Aanbod

Een uitdagende baan met prima arbeidsvoorwaarden in een informele werkomgeving waar ruimte is voor investeringen, het toepassen van nieuwe technieken en waar opleiding- en doorgroeikansen zijn.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie 1e of volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf. PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website.


Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact