058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Heb jij twee rechterhanden en mag je deze graag uit de mouwen steken? Dan moet je zeker even kijken bij de vacatures van Part Techniek!


Organisatie

Voor de opdrachtgevers van Part Techniek zijn wij op zoek naar monteurs. Afhankelijk van wat jij wil ga je aan de slag als monteur machinebouw, revisiemonteur of monteur technische dienst. Met passie voor techniek en een gezonde dosis motivatie ga jij samen met collega’s aan de slag om machines of productielijnen samen te stellen, te onderhouden of te moderniseren. Als monteur ben jij één van de belangrijkste schakels verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief kunnen gebruiken van complexe installaties en apparatuur. Naast storings-, revisie- en onderhoudswerkzaamheden neem je deel aan (verbeter)projecten om zo de prestaties van de machines te vergroten. Daarbij houd je rekening met machineveiligheid en draag je zorg voor de administratieve verwerking.


Functie

Als monteur ben jij één van de belangrijkste schakels verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief kunnen gebruiken van complexe installaties en apparatuur. Naast storings-, revisie- en onderhoudswerkzaamheden neem je deel aan (verbeter)projecten om zo de prestaties van de machines te vergroten. Daarbij houd je rekening met machineveiligheid en draag je zorg voor de administratieve verwerking. Afhankelijk van wat jij wil ga je aan de slag als monteur machinebouw, revisiemonteur of monteur technische dienst. Met passie voor techniek en een gezonde dosis motivatie ga jij samen met collega’s aan de slag om machines of productielijnen samen te stellen, te onderhouden of te moderniseren.


Functie-eisen

We zijn wij op zoek naar kandidaten die zichzelf herkennen in het volgende profiel:

  • Je beschikt over werk- en denkniveau op MBO niveau. Bij voorkeur heb je een opleiding zoals MBO Engineering, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Mechatronica afgerond,
  • Je bent een teamplayer, maar kunt ook zelfstandig werken. Daarnaast beschik je over probleemoplossend denkvermogen.
  • Je houdt ervan om je technische vaardigheden optimaal in te zetten en elke dag een beetje beter te worden,
  • Je bent op zoek naar goede ontwikkel- en doorgroei mogelijkheden. Zowel Part Techniek als haar opdrachtgevers vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel ons als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in technische opleidingen en trainingen.


Aanbod

Wanneer jij aan de slag gaat als monteur via Part Techniek, krijg je een aantal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Een prima arbeidsovereenkomst met een goed salaris.
  • Volop uitdagingen waar jij je technische kennis kunt inzetten.
  • Werken bij dynamische bedrijven met leuke collega’s.
  • Goede ontwikkel- en doorgroei mogelijkheden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van monteur via Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. We vertellen je graag meer.