058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb je technisch inzicht? En wil jij graag leuk en uitdagend werk bij een super innovatief bedrijf met een uniek product? Dan komt Part Techniek graag met je in contact voor de vacature van ‘Monteur’.


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek is een innovatief bedrijf dat aan de vooravond van grote groei staat. Voor haar zoekt Part techniek mensen die net dat stapje extra willen zetten. Die ervan houden om de uitdaging aan te gaan de groei in goede banen te leiden, pro-actief potentiële problemen ‘tackelen’ maar die vooral zin hebben om er vol voor te gaan.


Functie

Je hoofdtaak betreft het assembleren, monteren, aansluiten, en testen van accu’s / batterij units. Binnenkomende batterijen moeten gecontroleerd en vaak nog aangepast worden door middel van bijvoorbeeld flexen en solderen. Meerdere batterij units koppel je vervolgens aan elkaar, je bedraad ze met kabelbomen, monteert de printplaten en monteert vervolgens de accu’s in de voertuigen. Vooral deze laatste stap betreft zeer secuur en fijn werk. Na het plaatsen van de accu’s sluit je deze aan op de computer voor een batterij / accu check.

Om de functie van monteur verder naar tevredenheid en plezier uit te kunnen voeren denken we dat de ideale kandidaat voldoet aan de volgende punten:

  • Je bent een enthousiaste persoonlijkheid en hebt interesse in innovatieve techniek,
  • Je hebt een gemotiveerde werkhouding en houdt ervan om samen de schouders eronder te zetten.
  • Je kunt sleutelen, tekening lezen en wilt je verder ontwikkelen.


Functie-eisen

De functie van monteur bij Part Techniek vergt veel geduld, omdat de werkzaamheden erg secuur en precies zijn. Ook is een gezonde mate van flexibiliteit een vereiste aangezien de werkzaamheden constant veranderen, doordat onze opdrachtgever haar product blijft innoveren en verbeteren. Meedenken is om die reden ook erg belangrijk. Heb jij een afgeronde opleiding richting Elektrotechniek op niveau 2/3 of gelijkwaardig, dan komen wij van Part Techniek graag met je in contact!


Aanbod

  • Een marktconform salaris gebaseerd op ervaring en opleiding.
  • Gelijk een vaste baan bij de opdrachtgever van Part Techniek.
  • Goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, de opdrachtgever van Part Techniek is nadrukkelijk op zoek naar collega’s die met het bedrijf mee willen groeien.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van monteur van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je sollicitatie op de vacature van Assemblagemedewerker van Part Techniek graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.