058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Part Techniek is op zoek naar monteurs! Ben jij de monteur die we zoeken?


Organisatie

Hoe verpak je snel duizenden artikelen in een op maat gemaakte doos? En hoe maak je binnen een half uur honderden brieven verzendklaar? Verspreid over ruim 30 landen werken de ruim 6.200 collega’s iedere dag aan de oplossingen voor deze vragen. Sinds 1924 zitten innoveren en verbeteren in de genen van het bedrijf. De wereld van onze opdrachtgever is een dynamische wereld en staat geen seconde stil. Door te innoveren voorzien zij de wereld van revolutionaire, maar vooral ook duurzame oplossingen voor pakketpost, frankeren, het vullen en openen van enveloppen en logistiek management van documenten.


Functie

Onze opdrachtgever is opzoek naar fulltime monteurs! Als monteur ben jij verantwoordelijk voor het samenstellen van (onderdelen voor) haar machines met behulp van werkinstructies. Je voert montagewerkzaamheden uit aan machines en modules daarvan. Als monteur werk je in een team waar kennis en ervaringen worden gedeeld om zo je wegwijs te maken in de machine. Tevens draag je zorg voor een schone en opgeruimde werkplek en is naleving van de veiligheidsvoorschriften voor jou vanzelfsprekend.


Functie-eisen

We zoeken een monteur met een pro-actieve houding. Je bent een doener en ziet wat er moet gebeuren. Je voelt je verantwoordelijk voor de resultaten die je behaald, zodat je collega’s zonder problemen de machine verder kunnen samenstellen. Je bent dus een echte teamplayer! Bovendien ben je zelfstandig en kritisch op kwaliteit. Verder voldoe je aan onderstaand profiel:

  • Een MBO niveau 2 of 3 diploma, richting machinebouw of werktuigbouw;
  • Of werkervaring als assemblagemedewerker in de machinebouw;
  • Je hebt geen problemen met het lezen van tekeningen.


Aanbod

  • Een salaris dat goed past bij het niveau van de functie en je achtergrond;
  • De mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen door diverse training- en opleidingsmogelijkheden te bieden;
  • Een fijne werkomgeving met leuke collega’s.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Monteur’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.