058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Part Techniek is voor een ambitieus technisch bedrijf op zoek naar een Office Manager die het bedrijf op verschillende fronten, zoals verkoop binnendienst, marketing en marktonderzoek, gaat ondersteunen.


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek is een innovatieve bedenker, ontwerper en leverancier van gebruiksapparatuur.


Functie

De functie van Office Manager via Part Techniek is breed en allround. Het ene moment verwerk je offerte-aanvragen tot uitgewerkte offertes en bewaak je terugkoppeling daarop. Het andere moment stem je technische uitvoering af met collega’s en daarna kan het best zo zijn dat je bezig bent met het ontwikkelen van het marketingprogramma voor de profilering en vindbaarheid van het bedrijf. Het verrichten van marktonderzoek, het ontwikkelen en uitsturen van mailing en promotie richting klanten en prospects is ook een belangrijk aspect van je takenpakket. Net zoals de administratieve afhandeling van klantprojecten (uitsturen van facturen).


Functie-eisen

Voor deze functie zoeken we iemand die mee wil bouwen aan het succes van de opdrachtgever van Part Techniek. Gevraagd en ongevraagd pak je werkzaamheden op. Bij voorkeur heb je een opleiding in commerciële / marketing richting. Daarnaast;

  • Ben je klantgericht en pro-actief,
  • Heb je kennis van (online) marketing,
  • Heb je organisatietalent en kan je op verschillende niveaus communiceren.


Aanbod

De functie van officemanager via Part Techniek is een uitdagende en veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen initiatief. Er is ruimte om je te ontwikkelen, je krijgt een prima salaris en er zijn goede cursus- en opleidingsmogelijkheden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.