058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Part Techniek is op zoek naar een Onderhoudsmonteur voor in de dagdienst! Ben jij de technische topper die de productie-installaties van onze opdrachtgever van reparaties en onderhoud gaat voorzien?


Organisatie

Bij onze opdrachtgever heerst een informele sfeer en er is ruimte voor eigen inbreng. Met ruim 100 mensen ga jij een bijdrage leveren aan het succes van onze opdrachtgever. Een jong en snelgroeiend bedrijf in de levensmiddelenindustrie die heerlijke, unieke en hippe producten bedenkt en maakt.


Functie

Als Onderhoudsmonteur houd je je bezig met onderhoud, reparaties en modificaties aan de productie-installaties en apparatuur van onze opdrachtgever. Je gaat deel uitmaken van de technische dienst, een team van 3 personen. Verder werk je samen met monteurs van gespecialiseerde bedrijven.


Wat ga je doen als Onderhoudsmonteur bij onze opdrachtgever in de dagdienst:

 • je voert preventief onderhoud uit en doet inspecties en voorstellen voor verbeteringen;
 • lokaliseren van storingen en diagnoses stellen met gebruik van testen en meetapparatuur;
 • uitvoeren van (nood)reparaties en het verhelpen van storingen;
 • je registreert de uitgevoerde werkzaamheden, urenverantwoording, toelichten van bevindingen en bijzonderheden in onderhoudsprogramma van de Technische Dienst;
 • voorstellen doen tot wijziging van documentatie (tekeningen, schema’s, instructies) n.a.v. doorgevoerde wijzigingen aan apparatuur;
 • verrichten van metingen o.a. stoomketel, water, olie;
 • (indien mogelijk) TIG laswerkzaamheden.


Functie-eisen

Naar wie is Part Techniek op zoek:

 • Je bent analytisch, praktisch, gestructureerd, communicatief;
 • Je hebt minimaal een afgeronde technische MBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting Mechatronica/WTB;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een productiebedrijf is een pré.


Aanbod

 • Een goed marktconform salaris;
 • Een opleidingsbudget van in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
 • Een contract via Part Techniek, de intentie is heel duidelijk om tot een vast dienstverband te komen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van ‘Onderhoudsmonteur (dagdienst)’ van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.