058 833 0001 info@parttechniek.nl

Onderhoudsmonteur Matrijzen – Drachten

Introductie

Heb jij als monteur kennis op fijnmechanisch vakgebied? Wil jij werken binnen een technische productieorganisatie? Dan hebben we een mooie baan voor je!


Organisatie

Wil jij een fundamentele bijdragen aan de ontwikkeling, productie en samenstellen van complete hoge precisie mechatronische systemen? We zoeken een ‘onderhoudsmonteur matrijzen’!


Functie

We zoeken een gemotiveerde onderhoudsmonteur die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan matrijzen. Deze gereedschappen worden gebruikt in een dynamische, innovatieve productieorganisatie.Je zult een actieve bijdrage leveren aan het verbeteren van bestaande en nieuwe gereedschappen, naast het oplossen van storingen. De verbeteringen betreffen o.a. veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit op onze gereedschappen en verbeteringen in werkmethoden binnen de eigen OTD-organisatie. Het betreft een functie in de fijnmechanica met veel diversiteit in een 2 ploegendienst.

Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor:

 • Het verrichten van preventief én correctief onderhoud aan matrijzen en het oplossen van procesverstoringen. Je baseert je hierbij onder andere op analyse van data, documentatie, eigen waarnemingen en gesprekken met MC (mini company) leden;
 • Het doen van voorstellen voor het verbeteren van middelen en processen aan de Maintenance Engineers;
 • De technische staat van matrijzen en onderhouds-standaarden;
 • Het wegleren van kennis ter vergroting van de zelfstandigheid van de mini companies;
 • Bedenken en realiseren van verbeteringen aan gereedschappen om onderhoud op een hoger peil te brengen. Je maakt hierbij keuzes door gebruik van eigen ervaring en analyse;
 • Zelfstandig werken binnen bestaande procedures, methodes en technieken die niet altijd sluitend zullen zijn;
 • Het werken volgens een hoge norm van veiligheid binnen je werk, voor jezelf en je collega’s.

Je werkt binnen een dynamisch, operationeel team, bestaande uit technici met verschillende, complementaire vaardigheden zoals Reliability Engineers, Maintenance Technicians en Allround Mechanics (onderhoudsmonteurs), onder leiding van de Maintenance Manager. Het team ondersteunt de productie in een 2-ploegendienst en werkt aan verbetering van de (werk)processen in de werkplaats en aan optimalisering van de samenwerking met de productieafdelingen.


Functie-eisen

 • MBO werk- en denk niveau (bij voorkeur een opleiding richting werktuigbouwkunde);
 • Relevante werkervaring in een onderhoudsomgeving of in de maakindustrie is een pre;
 • Ontwikkelde kennis op fijnmechanisch vakgebied;
 • Kennis van – en ervaring met – Lean Manufacturing, TPM en ICT-systemen is een pre;
 • Je bent proactief, gedreven en creatief en je denkt in oplossingen;
 • Je kunt werken met normen en voorschriften;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en je kunt Engels en Duits (minimaal) begrijpend lezen.


Aanbod

Je krijgt de mogelijkheid om te werken binnen een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille. De organisatie wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen ze uit in alles wat ze bedenken en doen. Naast 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen wordt er een marktconform salaris geboden. Na een jaarcontract bieden ze je graag een vaste baan.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie deze van PART Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. PART Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact