058 833 0001 info@parttechniek.nl

Onderhoudsmonteur (ploegen) – Bolsward

Introductie

Help jij onze opdrachtgever bij het verhelpen van storingen en het plegen van preventief onderhoud aan haar productiemachines?


Organisatie

Onze opdrachtgever is een coöperatief georganiseerde onderneming en een belangrijke producent van levensmiddelen in binnen- en buitenland. Op de vestiging is er zowel een zuivel- als een blikfabriek waar vanwege toenemende vraag grote investeringen worden gedaan. De bedrijfscultuur is dynamisch en informeel. Hun eigen eigen bedrijfs-Cao staat garant voor een aantrekkelijk en concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket.


Functie

 • Analyseren en verhelpen van storingen en het plegen van preventief onderhoud aan de productiemachines;
 • Je zorgt voor een correcte ombouw van de productielijnen gezien de behoefte van produceren met behulp van machineboeken, procesbeschrijvingen, tekeningen/schema’s;
 • Je zorgt er voor dat productiemachines technisch goed blijven functioneren en optimaliseert deze waar nodig;
 • Je communiceert met de operators over de technische staat van de productiemachines;
 • Je begeleidt de externe monteurs tijdens de onderhoudsstop.

Functie-eisen

 • Werk- en denkniveau op MBO 4-niveau;
 • Bij voorkeur een opleiding richting Werktuigbouwkunde aangevuld met technische cursussen op het gebied van hydrauliek, pneumatiek, electro- en besturingstechniek;
 • Je bent bereid om aanvullende trainingen en opleidingen te volgen;
 • Analystisch, communicatief vaardig, flexibel, positieve instelling en kwaliteitsbewust;
 • Je bent bereid om te werken in een ploegendienst.

Aanbod

 • Een fulltime, zelfstandige, afwisselende baan bij een sterk groeiende, prestatiegerichte, internationale onderneming.
 • De eigen bedrijfs-CAO staat garant voor een aantrekkelijk en concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. 

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


[cx_apply_button]

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!