058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij in het bezit van twee gouden handen? Durf jij beslissingen te nemen, ben jij goed in het onderhouden van contact met klanten alsmede het oplossen van problemen? Ben jij die zelfstandige technicus naar wie we op zoek zijn?


Organisatie

Onze opdrachtgever is actief in 70 landen met wereldwijd 150.000 medewerkers. Haar missie is de verduurzaming van de wereld door de klanten van energie en technische oplossingen te voorzien. Als marktleider zetten ze de toon met innovatieve concepten en integrale oplossingen voor het succes van klanten in de industriële, utilitaire en onderhoudsmarkten.


Functie

Je voert zelfstandig preventief, correctief en storingsonderhoud uit in met name de olie en gassector. Je onderhoudt en repareert alle voorkomende installaties binnen de afgesloten (onderhouds) contracten, op een zodanige wijze dat kwaliteit, kosten, efficiency en veiligheid optimaal op elkaar worden afgestemd. Jij en je collega’s zorgen er samen voor dat de opdrachtgever gewoon door kan gaan met waar hij mee bezig is. De installaties zijn bij jou in goede handen.


  • Je bent verantwoordelijk voor het in stand houden en/of wijzigen van alle voorkomende installaties, apparatuur, machines en gereedschappen;
  • De werkzaamheden kunnen bestaan uit: controleren, keuren en testen conform relevante normen en richtlijnen en specifieke eisen van de klant. Daarbij is het van belang, dat de werkzaamheden altijd veilig worden uitgevoerd, de kwaliteit voldoet aan de gestelde eisen, het werk conform planning wordt uitgevoerd en geen schade wordt toegebracht aan het milieu;
  • Je rapporteert over de uitgevoerde werkzaamheden en eventuele bijzonderheden, zodat eventueel benodigde vervolgacties in gang kunnen worden gezet;
  • Je bent het technisch aanspreekpunt voor de opdrachtgever ten aanzien van de staat van onderhoud van de installaties. Daarom wordt verwacht dat je duidelijk en netjes communiceert en dat je houding en gedrag een positieve indruk achterlaten.


Functie-eisen

  • Een afgeronde MBO opleiding Elektrotechniek (Niveau 4) en basiskennis van computers (met name het Office pakket);
  • Minimaal 5 jaar werkervaring binnen de industrie;
  • Je hebt een brede ervaring met elektrotechnische industriële installaties, panelen en besturingskasten;
  • Als Onderhoudstechnicus ben je in het bezit van je VCA-Vol;
  • Ervaring in de olie en gas is een sterke pré;
  • Een assertieve werkhouding.


Aanbod

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.


Naast aandacht voor persoonlijke groei krijg je een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Onderhoudstechnicus’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.