058 833 0001 info@parttechniek.nl

Operations Manager / Bedrijfsleider – Gemeente Fryske Marren

Introductie

Kom jij bij de opdrachtgever van PART Techniek de productieorganisatie van de toekomst bouwen?


Functie

Als Operations Manager / Bedrijfsleider bouw je de productieorganisatie van de toekomst. Je gelooft in een no-nonsense organsatie, waar processen efficiënt en effectief worden ingericht, met behulp van de nieuwste technologieën.Je doet dit met een team van ervaren en betrokken collega’s Verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, planning, assemblage, panelenbouw, parts manufacturing, kwaliteit, production engineering en logistiek (warehouse en transport).


Momenteel bestaat het bedrijf uit zo’n 30 Fte, maar dit team zal in de nabije toekomst verder groeien. De operations organisatie is verantwoordelijk voor engineering, werkvoorbereiding, panelenbouw, en logistieke activiteiten bij de organisatie. Van offerte tot service- en onderhoudsactiviteiten. De komende jaren zal onze opdrachtgever verder doorgroeien en het insourcen van werkzaamheden.


Als Operations Manager heb jij een cruciale rol in het ontwerp, de inrichting en het gebruik van deze activiteiten en locatie. Het is essentieel dat er een gedegen en schaalbare productieorganisatie komt te staan die in control blijft tijdens groei. Jij realiseert een organisatie waarin doelstellingen, kwaliteit en prestaties goed zichtbaar zijn en waarbij aandacht is voor continu verbeteren. Een robuust en betrouwbaar productieproces met een optimale efficiency en kwaliteit creëren, dat is het doel. Jij coacht je team en zorgt dat de collega’s beschikken over de competenties en vaardigheden die nodig zijn om de volgende stappen te zetten. Je leidt (in)direct verbeterprojecten. Om doelen te bereiken maak je gebruik van een methodische aanpak vanuit Lean, QRM, Continuous Improvement, etc. Balans bewaren tussen mens- en resultaatgerichte aansturing is essentieel. Zichtbaar zijn voor de collega’s, voornamelijk ruimte en verantwoordelijkheid geven en ondersteuning en vertrouwen bieden vinden we belangrijk. Maar ook dat er indien nodig wordt opgetreden en gestuurd wordt op resultaat.


Functie-eisen

  • Afgeronde technische opleiding,
  • Energieke en positieve instelling, denkt in mogelijkheden, bewaakt grenzen,
  • Ruime ervaring als leidinggevende binnen een productieorganisatie (bij voorkeur in de ‘panelenbouw’),
  • Ervaring met het inrichten, structureren en verbeteren van de productie organisatie,
  • Ideeën weten te vertalen naar concrete acties,
  • Resultaatgericht, daadkrachtig, ondernemend; doelgericht,
  • Duidelijke communicatie over verwachtingen en verantwoordelijkheden
  • Goed in staat te communiceren in de Nederlandse en Engelse taal, in woord en schrift.


Aanbod

De opdrachtgever van PART Techniek is een jonge, vooruitstrevende organisatie waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige en nuchtere werksfeer. De medewerkers zijn sociaal en ambitieus en de collega’s wordt aangemoedigd zich te ontwikkelen op gebied van kennis en vaardigheden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie 1e of volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf. PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website.


Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact