058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Is een deadline halen voor jou geen probleem? Zit plannen en organiseren in je bloed, ga jij graag effectief en efficiënt te werk? Denk je in processen, heb je affiniteit met het begeleiden van klanten en collega’s en hou je ervan om op dagdagelijkse basis het overzicht te bewaren en het elke dag beter te doen? Wij van PART Techniek zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een Operations Manager / Bedrijfsleider.


Functie

Misschien ben jij wel de Bedrijfsleider / Operations Manager naar wie we op zoek zijn? Een duizendpoot met helicopterview. Je werkt voortdurend met deadlines en je kunt bijsturen waar nodig. De coördinatie van de lopende projecten ligt in jouw handen. Jij houdt de totale planning en voortgang van de verschillende teams zoals ‘ontwerp’, ‘sales/orderbureau’, ‘planning/traffic’, ‘voorbewerking’, ‘constructie’ en ‘montage / werkplaats’ in de gaten.


 • Planningen maken en voortgang bewaken
 • Zorgen voor een uitstekende terugkoppeling en afstemming met interne en externe opdrachtgevers
 • Collega’s en klanten adviseren over het productieproces, vaktechnische zaken en planningen
 • Orders controleren en nacalculaties verzorgen
 • Optimaliseren en bewaken van processen en procedures
 • Zorgen voor een juiste afstemming tussen productie- en personeelsplanning
 • Sourcen/inkopen van (externe) productie zoals modellen, drukwerk etc.


Functie-eisen

 • Je hebt je ervaring opgedaan binnen de grafische sector;
 • Je hebt een hands-on-mentaliteit en kunt daardoor tijdig inspelen op afwijkingen in aanbod en bezetting in de dag/week.
 • Je houdt van het opstarten van projecten, puzzelen en plannen
 • Je hebt een vooruitziende blik, wil het elke dag een beetje beter doen en houdt ervan om dingen efficiënt doeltreffend aan te pakken.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie deze van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.