058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij een pionier, iemand met ambitie en een visie op de toekomst? PART Techniek is voor één van haar vaste partners op zoek naar een ambitieuze Operations Manager met ondernemersdrive!


Organisatie

Krijg jij energie van alle bordjes in de lucht houden en het ondertussen elke dag een beetje beter doen? Van projectprocessen beheren en verbeteren, verdere (door)ontwikkeling van equipment, het behalen van operationele doelstellingen en de medewerkers in hun kracht zetten en ze motiveren om zichzelf en het bedrijf verder ontwikkelen? Dan zou jij weleens die inspirerende leider kunnen zijn die we zoeken?


Functie

Als Operations Manager ben je (vooral vanuit Leeuwarden) verantwoordelijk voor de activiteiten voor de regio Europa en de United States. Je beheert en verbetert de projectprocessen zoals het ontwikkelen en verbeteren van projectondersteunende functies zoals kostenadministratie, apparatuur verbeteringen, projectadministraties en verkoopadministratie. Je speelt een cruciale rol in contractuele risicoverminderingstrategieën en het coördineren van risico & nalevingscreening van agenten, distributeurs en onderaannemers.


Jij kunt als geen ander de vertaalslag maken van de bedrijfsstrategie naar de werkvloer en hebt ervaring met het optimaliseren van processen om zo efficiënt mogelijk te werken. Jij rapporteert en werkt nauw samen met de directie aan projecten en het continue verbeteren van de processen. Daarnaast ben je druk met:


• Organiseren dat de commerciële verkoop nauwkeurige, tijdige en technisch concurrerende voorstellen levert.

• Ervoor zorgen dat alle operationele processen en procedures die in gebruik zijn, indien nodig worden bijgewerkt om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen.

• Screenen van contractuele documentatie van klanten en onderhouden van contacten met interne en externe adviseurs.

• Beheren van MSA-documentatie.

• Ervoor zorgen dat alle schattingen van administratieve projectkosten en definitieve kosten worden bijgewerkt en geëvalueerd met geschikte tussenpozen en snel worden uitgegeven voor gebruik in samenwerking met collega’s.

• Een beoordelingsproces tot stand brengen om de kostenramingen te vergelijken met de werkelijke kosten met als doel de ramingen te perfectioneren.

• Ontwikkelen van KPI’s voor bedrijf, afdelingen en stakeholders, met wekelijkse rapportages/updates.Functie-eisen

Als operations manager ben je dus bezig met strategie, tactiek en de dagelijkse operatie. Maar vooral de dagelijkse operatie. Zoals met de medewerkers, de opdrachtgevers, het verbeteren van processen en het anticiperen op kansen. Dit vraagt van jou, de collega’s en de onderaannemers om flexibiliteit, veerkracht en ondernemersdrive. Jij weet hoe je hier mee om moet gaan en zorgt in- en extern voor de juiste spirit. Wat je bij voorkeur moet meenemen naar het team is:


• Minimaal 10 jaar ervaring met grote groei in een olie & gas, energie of waterdistributiesector en technisch operationeel team.

• Een WO of Bachelor diploma,

• Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels, zowel schriftelijk als mondeling.

• Uitstekende organisatorische vaardigheden en professionele houding,

• Een sterke focus op proces / procedures,

• Goede computervaardigheid.


Aanbod

Als Operations Manager krijg jij de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de (internationale) groei van onze opdrachtgever. Daar staat naast een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket natuurlijk meer tegenover. Zoals:


• Vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf invulling te geven aan de operationele structuur en cultuur met het oog op groei en optimalisatie.

• Jij kiest voor een team vol ambitieuze collega’s waarmee je samen het verschil gaat maken.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.

Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact.


PART Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.