058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ligt jouw passie bij de mens, heb jij ervaring in de techniek én zie jij complexe vraagstukken als een uitdaging?


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek ontwerpt en produceert onderdelen met een hoge moeilijkheidsgraad. Ze opereren in uiteenlopende industrieën zoals; semiconductor-, medische-, defensie-, en (aero)space-industrie.


Functie

Als Operations Manager ben jij mede verantwoordelijk voor het realiseren van de strategie van de organisatie. Je vertaalt deze strategie naar jouw afdeling en je realiseert verbeteringen die daarbij nodig zijn. Een brede functie binnen een hard groeiende, veranderende en hightech organisatie. Je maakt onderdeel uit van het MT en rapporteert aan de General Manager.


Jij bent een no-nonsens en ervaren Operations Manager die vanuit nature het beste uit mensen weet te halen. Met jouw verbindende kwaliteiten, luisterend oor en visie weet je beweging te creëren, mensen te motiveren en te enthousiasmeren en zo samen succes te boeken. Je hebt impact en gevoel bij de dynamiek en uitdagingen van een (hightech) productiebedrijf. Om als Operations Manager succesvol te zijn, wordt van je verwacht dat je een professioneel gesprekspartner bent voor de teams, individuen en voor het MT.


Je geeft direct leiding aan 4 teamleiders en indirect aan ongeveer 75 medewerkers van de afdelingen Planning, Productie, Productie engineering, Inkoop, Constructie, Meetkamer en Expeditie. Vakinhoudelijk begrijp jij de mensen binnen je afdeling en ben jij een volwaardig gesprekspartner voor hen, ook als het soms om details gaat. Je hebt oog voor optimalisatie en efficiency en voert verbeteringen ook daadwerkelijk door, samen met het team. Je zoekt de samenwerking met andere afdelingen en managers, daarbij altijd het groepsbelang in het oog houdend. Als ervaren Operations Manager fungeer je tevens als sparringspartner van de General Manager.


Overige zaken waar je aan kan denken om onze opdrachtgever naar een hoger niveau te tillen:

 • Ontwikkelen van het team en de medewerkers naar een zelfsturend geheel, gericht op continuous improvement;
 • Opstellen van een meerjarig afdelingsplan;
 • Vastleggen van werkwijzen en daar waar mogelijk verbeteringen aanbrengen ter optimalisatie van de werkprocessen;
 • Actief meenemen van de medewerkers in de ontwikkelingen van de organisatie, efficiencyverbetering en optimalisatie;
 • Vaststellen van teamdoelstellingen;
 • Continu oog voor veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten gedurende het productieproces en daar waar nodig bijsturen.


Functie-eisen

 • Hbo- of wo-opleiding in een technische richting (voorkeur Werktuigbouwkunde);
 • Minimaal vijf jaar relevante (leidinggevende) werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring binnen een technische werkomgeving met complexe bedrijfsprocessen;
 • Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pré);
 • Jij bent een stevige persoonlijkheid die verantwoordelijkheid kan en wil dragen;
 • Jij bent een people manager die mensen kan motiveren het beste uit zichzelf te halen;
 • Jij bent resultaatgericht en gaat voor kwaliteit en efficiency;
 • Jij bent een echte teamspeler en communicatief sterk op diverse niveaus.


Aanbod

Part Techniek biedt de mogelijkheid om te werken binnen een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille. Onze opdrachtgever wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn kenmerkt onze opdrachtgever en dus ook jou.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking met onze opdrachtgever. Je kunt dan de fabriek bezoeken en kennismaken met het bedrijf en eventueel toekomstige collega’s. En natuurlijk de techniek van dichtbij bekijken.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.