058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Onze opdrachtgever in Franeker is op zoek naar nieuwe operators die mee willen werken aan het verbeteren van processen, technisch inzicht hebben en graag een bijdrage willen leveren aan het gehele team.


Organisatie

Onze opdrachtgever is een wereldwijd opererende organisatie in consumentenverpakkingen. Actief in meer dan 35 landen met ruim 18.000 medewerkers.


Functie

Welke werkzaamheden verricht je als Operator bij onze opdrachtgever?


Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de machines en installaties, je draagt zorg voor het efficiënt laten verlopen van het productieproces. Je zorgt voor het opstarten en het laten draaien van de machines en productielijnen.


Tijdens de productie verricht je kwaliteitscontroles binnen de productie en stelt bij op basis van deze controles. Je hebt te maken met processen die gelijktijdig plaatsvinden, dan bedien, controleer en regel je verschillende processen. Je initieert en werkt mee aan verbeteringen en verhelpt/voorkomt kleine technische storingen. Ook het schoonhouden van je werkplek en bijdragen aan een veilige werkomgeving zijn belangrijke taken in je functie.


Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding in de richting van (proces)techniek, of door ervaring als operator een vergelijkbaar niveau;
  • Een afgeronde opleiding Operator A of B is een pré;
  • Je bent kwaliteitsbewust en draagt graag bij aan verbetertrajecten;
  • Bereidheid om te werken in 5-ploegen;
  • Ervaring als operator is een pré.


Aanbod

  • Een uitdagende functie in een innovatieve werkomgeving, waar eigen initiatief en zelfstandigheid wordt gewaardeerd;
  • Een goed salaris & prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • 5-ploegendienst, gemiddeld 33,6 uur werken per week;
  • Opleidingsmogelijkheden, bijvoorbeeld voor Operator A of B.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van ‘Operator’ van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.