058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Op zoek naar een functie in de panelenbouw waarbij geen van de besturingspanelen hetzelfde is en de werkzaamheden hierdoor altijd afwisselend blijven? Informeer eens bij Part Techniek naar de mogelijkheden voor vacatures als die van Panelenbouwer!


Organisatie

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in processing en industriële automatisering. Met een professioneel team heeft onze opdrachtgever alle disciplines in huis om projecten voor industrie of machinebouwer vorm te geven in binnen- en buitenland.


Functie

Als paneelbouwer monteer je de besturingspanelen voor de projecten van onze opdrachtgever. De panelen worden in 3D uitgetekend zodat jij vooraf een duidelijk beeld hebt van het uiteindelijke resultaat van het paneel. De panelen worden vooraf mechanisch voorbewerkt door de CNC bewerkingsmachines die ze zelf in huis hebben. De panelen zet je vervolgens op door ze te bedraden en de verschillende systemen aan te sluiten in de werkplaats. De panelen worden ingezet in verschillende branches zoals Chemie, Food, Water & Farmacie. Geen van de besturingspanelen is hetzelfde, waardoor je werk altijd afwisselend blijft.


Functie-eisen

Voor onze opdrachtgever zoeken we een bouwer met een MBO diploma niveau 3 of 4 met het liefst al opgedane werkervaring. Hierbij is een afgeronde diploma In de richting van besturingstechniek of elektrotechniek en een NEN 3140 certificaat een grote pré.


Aanbod

Bij onze opdrachtgever kom je te werken in een informele organisatie met een gemotiveerd en betrokken team collega’s. Je bent na de inwerkperiode flexibel in het indelen van je werktijden. Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Metaal & Techniek.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.