058 833 0001 info@parttechniek.nl

Panelenbouwer / Bedradingsmonteur – Drachten

Introductie

Ben jij gedreven om carrière te maken in de industriële elektronica? Voor een opdrachtgever in Drachten is Part Techniek op zoek naar bedradingsmonteurs / panelenbouwers / kastenbouwers!


Organisatie

Onze opdrachtgever is een systeem integrator op het gebied van industriële automatisering.


Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een correcte montage, bedrading en daarmee werking van schakel- en besturingskasten volgens toegeleverde schema’s. Je stelt elektrocomponenten samen, maakt kabelbomen, monteert goten, spanningsrails, bedrading en diverse componenten en sluit e.e.a. aan. Je assembleert elektro-onderdelen, plaatst controlepanelen, sluit verlichtings- en overige panelen en instrumenten aan. Daarnaast signaleer je mogelijke fouten in de schema’s en pas je deze aan, of geef je ze door aan de chef werkplaats. Je werkt zelfstandig, vanaf tekening en volgens veiligheidsvoorschrift. Je werkt veilig, of je werkt niet.


Functie-eisen

  • Afgeronde LTS/MBO-niveau 3 of 4 opleiding richting techniek op het gebied van besturingstechniek of elektrotechniek;
  • Aanvullende opleiding als NEN 3140;
  • Bij voorkeur relevante stage- of werkervaring als bedradingsmonteur / panelenbouwer;
  • In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer;
  • Bereidheid tot het volgens van aanvullende trainingen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking met onze opdrachtgever. Je kunt dan de fabriek bezoeken en kennismaken met het bedrijf en eventueel toekomstige collega’s. En natuurlijk de techniek van dichtbij bekijken.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact