Inloggen
058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij gedreven om carrière te maken in de industriële elektronica? Wij zoeken bedradingsmonteurs / panelenbouwers / kastenbouwers!


Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een correcte montage, bedrading en daarmee werking van schakel- en besturingskasten volgens toegeleverde schema’s. Je stelt elektrocomponenten samen, maakt kabelbomen, monteert goten, spanningsrails, bedrading en diverse componenten en sluit e.e.a. aan. Je assembleert elektro-onderdelen, plaatst controlepanelen, sluit verlichtings- en overige panelen en instrumenten aan. Daarnaast signaleer je mogelijke fouten in de schema’s en pas je deze aan, of geef je ze door aan de chef werkplaats. Je werkt zelfstandig, vanaf tekening en volgens veiligheidsvoorschrift. Je werkt veilig, of je werkt niet.


Functie eisen

  • Afgeronde LTS/MBO-niveau 3 of 4 opleiding richting techniek op het gebied van besturingstechniek of elektrotechniek;
  • Aanvullende opleiding als NEN 3140;
  • Bij voorkeur relevante stage- of werkervaring als bedradingsmonteur / panelenbouwer;
  • In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer;
  • Bereidheid tot het volgens van aanvullende trainingen.


Aanbod

  • Een uitstekend marktconform salaris.
  • Een opleidingsbudget van in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een contract via Part Techniek met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.