058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij een ster in het samenstellen en bedraden van schakelkasten?


Organisatie

Onze opdrachtgever beschikt over elk segment in de waterketen over de nodige kennis en oplossingen. Specialistische kennis en betrouwbare producten voor het behandelen en transporteren van water. Zo zijn ze dan ook al meer dan 100 jaar actief op het gebied van watertechnologie.


Functie

Als panelenbouwer ben je bezig met het samenstellen van schakelkasten en kabelgroepen. Dit doe je door technische tekeningen op een kritische en accurate wijze te bestuderen. Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit het plaatsen en aansluiten van frequentieregelaars en controllers. Jij weet als geen ander hoe je dit veilig kunt doen, want alle voorschriften van voorkomende elektrotechnische werkzaamheden zijn jou bekend.


Heb je nog niet veel ervaring opgedaan binnen het plaatsen van panelen? Geen probleem! Er worden jou namelijk volop kansen geboden om jezelf verder te kunnen ontwikkelen.


Functie-eisen

  • Een afgeronde technische MBO opleiding niveau 3/4 of gelijkwaardig;
  • Je zoekt uitdaging in combinatie met een goed en stabiel toekomstperspectief;
  • Je beschikt al over enige ervaring.


Aanbod

  • Een internationaal groeiend bedrijf dat haar mensen laat meegroeien en mogelijkheid biedt om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen;
  • Een marktconform salaris en pensioen met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief;
  • Ruimte voor een goede balans werk-privé;
  • Informele werksfeer;


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van Werkvoorbereider de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je sollicitatie op de vacature van Werkvoorbereider van Part Techniek graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.