058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

We zijn op zoek naar een Panelenbouwer in de regio Friesland. Ben jij de paneelbouwer die we zoeken? Informeer eens bij Part Techniek!


Functie

Door middel van tekeningen en/of elektrische schema’s ga jij als panelenbouwer met verschillende taken aan de slag. Denk aan besturingskasten opbouwen, bedraden en af monteren. Ook is het aan jou de taak om installaties te controleren en te testen. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de werkplaats, maar eventueel kan dit ook op locatie zijn.


Functie-eisen

Aan het werk als panelenbouwer in de regio Friesland? Part Techniek is op zoek naar iemand met het volgende profiel:

  • Je hebt de opleiding MTS Elektrotechniek succesvol afgerond of werkervaring opgedaan in de elektrotechniek;
  • Je hebt het diploma Basisveiligheid VCA behaald;
  • Ervaring als panelenbouwer is een pré;
  • Je bezit rijbewijs B en hebt eigen vervoer.
  • Je hebt passie voor je vak en affiniteit met techniek;
  • Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen en wilt graag nieuwe dingen leren;


Aanbod

  • Een prima arbeidsovereenkomst met een goed salaris;
  • Een contract via Part Techniek of rechtstreeks via werkgever, de intentie is heel duidelijk om tot een vast dienstverband te komen;
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden;
  • Een marktconform salaris, een ploegentoeslag (indien van toepassing) en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf. Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.