058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben je bijna of onlangs afgestudeerd met je opleiding HBO Engineering, Elektrotechniek, Mechatronica of een vergelijkbare richting? Dan kan PART Techniek je helpen aan een vliegende start van je carrière!


Organisatie

Er liggen ontzettend veel kansen in de techniek. Maar wat past echt bij jou? Bij Part Techniek begrijpen we dat je aan het begin van je carrière nog niet je hele leven uitgestippeld kunt hebben. En dat als je met de verschillende aspecten van het technische bedrijfsleven in aanmerking komt, je beter kan bepalen wat je echt leuk vindt. Met het Part Techniek Development Program bieden we startende technici de kans om in de vorm van een Traineeship brede ervaring op te doen.


Functie

Hoe werkt het?

Onder begeleiding van een adviseur technische carrières ga je in een dienstverband bij Part Techniek aan de slag bij aansprekende opdrachtgevers in de industrie en werk je aan uiteenlopende opdrachten. Hierbij doe je in korte tijd veel ervaring op, ontdek je waar je grootste talenten liggen en waar je het meeste affiniteit mee hebt. Voor deze specifieke opdracht zal het zo zijn dat je het programma doorloopt binnen één bedrijf. Hier doorloop je het programma dat helemaal is toegespitst op een carrière bij dit bedrijf. Wanneer dit wederzijds goed bevalt stap je na een jaar over in dienst bij dit bedrijf.


Functie-eisen

Voor dit specifieke Part Techniek Development Program betreft het een ontwikkelingsprogramma bij 1 opdrachtgever. We zoeken daarvoor iemand met een afgeronde technische opleiding, en een praktische commerciële drive. Iemand die zich breed wil ontwikkelen. Onze opdrachtgever kent verschillende interne afdelingen. Bijvoorbeeld ‘operations’, ‘engineering’, ‘manufacturing’ en ‘purchasing’. De persoon die wij zoeken zal op de verschillende afdelingen meewerken. Bijvoorbeeld met het ondersteunen op projectmanagement, engineeren en inkopen. Op deze manier gaat de ontwikkeling zowel vakinhoudelijk als persoonlijk snel, zie je veel van het bedrijf en leg je een brede basis voor je verdere carrière bij dit bedrijf. Je hebt voldoende ruimte om volledig werkzaam te zijn in een uitdagende functie, terwijl je ook de mogelijkheid hebt om verschillende afdelingen en werkzaamheden te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Formeel hiërarchisch zal je leidinggevende de directeur zijn.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking met onze opdrachtgever. Je kunt dan de fabriek bezoeken en kennismaken met het bedrijf en eventueel toekomstige collega’s. En natuurlijk de techniek van dichtbij bekijken. Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!

Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.