058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben je bijna klaar met je opleiding MBO Engineering? Ben je ambitieus, gedreven en nieuwsgierig naar welke baan het beste bij je past? Bij Part Techniek begrijpen we dat je aan het begin van je carrière nog niet je hele leven uitgestippeld kunt hebben. Met het ‘Part Techniek MBO Traineeship’ bieden we je de kans om in de vorm van een ontwikkelingstraject de verschillende mogelijkheden te ontdekken en jezelf te ontwikkelen bij één van onze top werkgevers.


Functie

Hoe werkt het?

Onder begeleiding brengen we je wensen en ambities gezamenlijk in kaart en stellen we een op maat gemaakt opleidingstraject samen. Je bent bereid om voor langere tijd een opleiding te gaan volgen in combinatie met een goed betaalde baan. De opleidingskosten neemt Part Techniek geheel voor eigen rekening. Het Part Techniek Traineeship bestaat uit praktische en theoretisch leerstof, maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling wordt veel aandacht besteed.

We hebben traineeships beschikbaar in de volgende vakgebieden:

  • Werktuigbouwkunde;
  • Elektrotechniek;
  • Machinetechniek;
  • Industrie.


Aanbod

Wat bieden wij je?

  • Professionele begeleiding;
  • Vakinhoudelijk opleidingstraject;
  • Persoonlijke ontwikkeling, ondersteund door een Adviseur Technische Carrières;
  • (Door)groeimogelijkheden;
  • We bieden je zekerheid in de vorm van een detacheringsovereenkomst van minimaal 1 jaar (afhankelijk van jouw persoonlijke leertraject);
  • Je begint met een goed startsalaris.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.