058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Je assembleert delen van machines of complete machines. Dit doe je aan de hand van voorbeelden, tekeningen, foto’s en uitleg van leidinggevende. Dit doe je zelfstandig of samen met collega’s.


Functie

Heb je ervaring of ben je bijna klaar met je school? Dan is dit een mooie baan om je te ontwikkelen tot een allround vakman. Je zult op meerdere afdelingen en functies binnen het bedrijf worden ingezet en je ontvangt (werkplek)gerichte opleidingen. In deze functie combineer je kennis en ervaring met ambitie en bepaal je in overleg wat je volgende carrièrestap wordt.

Samen met je collega’s ben je in deze allround functie verantwoordelijk voor het opbouwen en aansluiten van installaties, machines instellen en signaleren en verhelpen van storingen / kwaliteitsafwijkingen.


Functie-eisen

Waarom wil je dit niet missen?

  • Je krijgt goede opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden, en daarbij een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Je werkt in een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief en ontplooiingskansen.
  • Bij gebleken geschiktheid krijg je een vast dienstverband.


Aanbod

  • Een uitstekend marktconform salaris;
  • Een opleidingsbudget van in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een jaarcontract via Part Techniek, de intentie is heel duidelijk hierna een vast contract bij onze onze opdrachtgever.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie 1e of volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf. PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. PART Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.