058 833 0001 info@parttechniek.nl

Personeels- en Salarisadministrateur – Drachten

Introductie

Ter versterking van een ambitieus en hardwerkend HR Team zijn wij op zoek naar een ervaren personeel- en salarisadministrateur. Dus iemand die zowel de personeelsadministratie als de salarisadministratie doet. Je hebt een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de (HR) organisatie en zal intensief samenwerken met je collega’s. Samen gaan jullie verder bouwen aan de HR-afdeling.


Functie

Na een gedegen inwerktraject, word jij verantwoordelijk voor een goed verloop van alle processen rondom personeelsinformatie en salarisadministratie. Jij bent zowel voor de medewerkers als de managers het advies- en aanspreekpunt voor alle salaris gerelateerde vraagstukken. Maar jouw takenpakket is heel divers, zou houd jij je bezig met.

  • Het oplossen van complexe vraagstukken met behulp van jouw expertise omtrent salarisadministratie; 
  • Bijhouden en toepassen van nieuwe regels en wetgeving mb.t. CAO, HR, WKR, subsidies, pensioenen, etc.
  • Verwerking van salarismutaties in AFAS Profit, zoals personeelsverloop, ziekte, zorg- en geboorteverlof, WKR, vrije dagen saldo, etc.
  • Verwerking van financiële informatie zoals Sepa betaaloverzichten, loonjournaalposten, aangifte loonheffingen, pro-forma loonstrookjes, etc.

Functie-eisen

Voor de functie van Medewerker Personeels- en Salarisadministrateur is het waarschijnlijk handig als je in het bezit bent van een Praktijk Diploma Loonadministratie. Maar praktijkkennis en ervaring met AFAS Profit is belangrijker en het zou mooi zijn (maar niet noodzakelijk) als je het boekhoudkundig pakket Easy Systems al eens eerder gezien hebt. Daarnaast:

  • Werk je accuraat, nauwkeurig en resultaatgericht,
  • Ben je communicatief vaardig,
  • Heb je een HBO werk- en denkniveau (bijvoorkeur een salarisgerichte opleiding zoals PDL of VPS)

Aanbod

Nog meer weten over het werken als Personeels-  en Salarisadministrateur? Neem contact met ons op, en we vertellen je graag meer!


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


[cx_apply_button]

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!