058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Weet jij het overzicht te bewaren en ben jij goed in coördineren? Ben je een echte teamplayer die het resultaat altijd voor ogen houdt? Part Techniek is op zoek naar een Planner die samen met de collega’s verantwoordelijk wordt voor het op tijd opleveren van kwalitatief hoogwaardige machines. Dit door de planning goed te bewaken, snel te schalen en bij te stellen waar nodig.


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek is al decennia actief in de techniek. De holding kent verschillende bedrijven, die gemeen hebben dat ze goed zijn in constructie- en machinebouw. Van A tot Z hebben ze alles in eigen huis. Met een mentaliteit van ‘Hard werken, hard ontspannen’ en ‘Niet lullen maar poetsen’.


Functie

Als Planner ben je bij de opdrachtgever van Part Techniek verantwoordelijk voor het opstellen van de project- en materiaalplanningen. Jij weet efficiënt en effectief te plannen door goed te schakelen met de afdelingen Engineering, Sales, Inkoop, Productie en montage. Ook door snel te schakelen en slim te combineren zorg je er voor dat het proces en de leverbetrouwbaarheid uitstekend wordt bewaakt. Krijg je te maken met onvoorziene ontwikkelingen of verandering in verkoopprognoses? Dan stel je de planningen bij.

Kortom; je zorgt voor een adequate en efficiënte planning van de inzetbaarheid van medewerkers, machines, middelen en materieel.


Functie-eisen

  • Ervaring in een soortgelijke functie (met als pré) in de machinebouw;
  • Je bent kostenbewust, stressbestendig en weet goed prioriteiten te stellen;
  • Je denkt in oplossingen en komt met nieuwe ideeën. Je houdt vast tot het beoogde resultaat bereikt is, zowel op financieel -, tijd- als kwaliteitsvlak;
  • Ervaring met Excel en MS Projects of soortgelijk planningsprogramma;
  • Je bent een coördinator, communicatief vaardig, flexibel en stressbestendig.


Aanbod

  • Een marktconform salaris (CAO Klein Metaal);
  • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een no-nonsense en authentieke bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief en ontplooiingskansen;
  • Goede pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering;
  • Je gaat aan de slag bij een innovatief en internationaal bedrijf.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Planner’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.