058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Voor de uitdagende functie van ‘Planner Productie & Uitbesteed Werk’ is PART Techniek op zoek naar iemand die een kei is in plannen en organiseren, die analytisch sterk is en mensen mee kan krijgen in ‘niet moeilijker maken dan het is’.Organisatie

Als sinds jaar en dag heeft de opdrachtgever van PART Techniek de doelstelling zorgvuldig om te gaan met grondstoffen, hulpmiddelen en afvalstromen om uiteindelijk uit te komen op een 100% circulaire bedrijfsvoering.

De opdrachtgever van PART Techniek is onderdeel van een groep van 6 bedrijven en 200 medewerkers. Het bedrijf produceert metalen onderdelen die hoofdzakelijk worden gebruikt voor straatverlichting, verkeerssignalering, bewegwijzering, cameraobservatiesystemen en bovenleidingen. Voor de locatie in Friesland komen we graag in contact met kandidaten die aan de slag willen in de uitdagende functie van ‘planner’. De vacature komt vrij doordat de huidige planner doorgroeit binnen het bedrijf.


Functie

In deze uitdagende functie van ‘Planner Productie & Uitbesteed Werk’ ben je verantwoordelijk voor het in kaart brengen en bewaken van de optimale afstemming tussen capaciteitsbehoefte en de beschikbare capaciteit. Je verzamelt orders, en plant deze in. Bewaakt de kwaliteit, de voortgang van de productie en de uitbestedingen. Nadat je e.e.a. in kaart hebt gebracht anticipeer je op fluctuaties in de productie, ook op personeelsgebied. Je draagt productietechnische oplossingen aan voor afstemmingsproblemen zodat aan de levertijden voldaan kan worden. Hiervoor heb je intensief contact en overleg met collega’s en leveranciers van uitbesteed werk. Ook contact met de logistieke afdeling over de uit- en aflevering van gereed-product valt hieronder. De planning wordt gemaakt in een ERP systeem,

Functie-eisen

Om de functie ‘Planner Productie & Uitbesteed Werk’ plezierig en goed uit te kunnen voeren denken we dat je aan het volgende plaatje moet voldoen;

  • HBO werk- en denkniveau,
  • Ervaring met Ridder (1Q) heeft een grote voorkeur,
  • Ervaring als planner of een soortgelijke functie heeft de voorkeur,
  • Je bent analytisch ingesteld, pragmatisch, kunt overzicht houden en goed kunnen communiceren, plannen en organiseren,
  • Je bent kwaliteitsgericht en mag graag dingen niet moeilijker maken dan het is, en in één keer goed doen.
Aanbod

In de functie van ‘Planner Productie & Uitbesteed Werk’ wordt er behoorlijk wat van je gevraagd, maar daarvoor krijg je ook veel terug. Zoals;

  • Een goed salaris en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever van PART Techniek (de persoon die deze functie tot op heden doet en nu promotie maakt is er ook via PART Techniek gekomen).
  • De mogelijkheid voor het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen in het vakgebied.
  • Een uitdagende functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en voldoening.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat de vacature van ‘Planner Productie & Uitbesteed Werk via PART Techniek wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app PART Techniek gerust voor een uitgebreide toelichting.