058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Kom je de afdeling Supply Chain van onze opdrachtgever versterken? Hou je van hectiek en ben je in staat om in veranderlijke omgeving te werken en processen te optimaliseren?


Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevende en technisch geavanceerde fabrikant die producten van hoge kwaliteit produceert. Ze bieden innovatieve oplossingen voor de producten van hun klanten.


Functie

Als planner ben je verantwoordelijk voor de operationele productieplanning bij onze opdrachtgever. De orders worden omgezet in het planningssysteem en met afdeling customer services heb je overleg over de leverdatums. Daarbij heb je dagelijks overleg met verschillende afdelingen om efficiëntie in de planning te kunnen aanbrengen. Hierbij moet je “stevig in je schoenen staan” omdat je met alle lagen van de organisatie in gesprek bent en je uiteindelijke keuzes goed moet kunnen beargumenteren. Wekelijks breng je prognoses uit over de verwachte planning. Uiteindelijk ben je een belangrijke schakel tussen afdeling productie en supply chain!

De volgende taken zijn daarbij van belang:

  • Verantwoordelijk voor het opstellen van de forecast door het maken van reserveringen in de planning;
  • Productieorders aanmaken op basis van de opgestelde forecast en de ingekomen order van afdeling customer services;
  • In samenwerking met customer services de orders vrij maken;
  • Optimale rungroottes realiseren per machine;
  • Machinesnelheden bewaken om productieplanning daar optimaal op te laten aansluiten;
  • Het mede verantwoordelijk zijn voor de aan en afvoer van grondstoffen en gereed product;
  • Het opstellen van rapportages en het bewaken van de voortgang;
  • Samenwerken met collega planners door het geven van ondersteuning bij materiaal en transportplanning.


Functie-eisen

Je beschikt over een MBO+/HBO werk- en denkniveau, voorkeur voor afgeronde hbo opleiding logistiek management.


Aanbod

Een interessante baan in een groeiend bedrijf waarbinnen ruimte is voor eigen inbreng en ideeën en een open en informele werksfeer. Het betreft een fulltime contract van 36 uur per week.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Planner’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.