058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ga jij bij onze opdrachtgever met je nieuwe collega ontwikkelaars en engineers nieuwe software ontwikkelen en uitbreiden? Heb je tevens ervaring in projectmanagement en ben je heel toevallig op zoek naar een nieuwe uitdaging?


Organisatie

Onze opdrachtgever ontwerpt en bouwt wereldwijd machines en fabrieken voor de verwerking en verpakking van agro- en bulkproducten. Je wordt onderdeel van een gemotiveerd en behulpzaam team van circa 40 personen. Je krijgt volop ruimte voor het uitwerken van je eigen initiatieven. Er heerst een informele sfeer, korte communicatielijnen en willen elke dag groeien.


Functie

Je gaat aan de slag met je collega ontwikkelaars en engineers aan nieuwe producten voor onze opdrachtgever. Je ontwikkelt nieuwe software en breidt bestaande software uit.


De machines van onze opdrachtgever bieden ondersteuning voor het bovenliggende Eqontrol systeem. Met behulp van Eqontrol kunnen de klanten hun complete machinepark beheren en bedienen via een door onze opdrachtgever ontwikkeld webportaal. Jij gaat zorgen voor de integratie van Eqontrol functionaliteiten in complete productielijnen – opgebouwd uit verschillende productiemachines. Het doel van Eqontrol is om de klanten zo efficiënt mogelijk te kunnen laten produceren.


Daarnaast begeleid je ook de de software engineers bij het opstellen van de functionele specificaties en het technisch ontwerp, maar ook uit het ontwikkelen van software voor PLC besturen en integratie met het Eqontrolsysteem. Uiteraard is het mogelijk om je product te zien werken bij de fysieke klant. Voor deze uitdagende functie zijn we op zoek naar een software ontwikkelaar met leidinggevende en/of coachende capaciteiten die in een uitdagende omgeving wil werken aan een tastbaar product.


Functie-eisen

 • Goed ontwikkeld analytisch- en abstract denkvermogen;
 • Relevante werkervaring met object georiënteerd ontwerpen en ontwikkelen;
 • Relevante werkervaring met Structured Text (ST);
 • Ervaring met integratie van MES systemen;
 • Ervaring met Sigmatek Lasal is een pré;
 • Ervaring in ontwikkelen met Javascript, CSS3 en HTML5 is een pré;
 • Ervaring en affiniteit met industriële automatisering is een pré;
 • Teamspeler, maar ook zelfstandig;
 • Vaardig in documenteren en onderbouwen van ontwerpen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
 • Bereidheid incidenteel op locatie (bij klanten) te werken.


Aanbod

 • Een informele werksfeer met flexibele werktijden;
 • Salaris tussen de €4.000 á €6.500 per maand;
 • Je hebt volop ruimte voor het bedenken en uitwerken van je eigen initiatieven;
 • Je maakt deel uit van een sterk gemotiveerd en kundig team, waarin ruimte is om elkaar te helpen groeien;
 • Je krijgt 25 vrije dagen + 13 ADV dagen conform de CAO Metaal en Techniek.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.